Teddy Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Kaads nezin kaadu speeli kuru var paspeeleet ar dzhostiku??? Mekleeju neko normaalu neatradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 (edited) gan jau kaut kaadus comanche un u.t.t (Lidoshanas simulaacijas) btw , tu domaa prieka pulkji , vai pulti ? Jo parasti visiem po (arii man) , man dzhoistiks ir gan tas pulkjis , gan pults Bet kaa nopratu , tu domaaji prieka pulkji ! Edited June 24, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 24, 2004 Author Report Share Posted June 24, 2004 pulkjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Microsoft Flight Simulator 2004 (taa laikam rakstijaas ) Piebilde: man skjita ka taa speele ir paraak gruuta + jalasa daudz instrukcijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Bija viena vienkaarshaaka ljotenju speele. bet es ljoti forshi pavadiiju laiku hokji ar dzhoistiku speeleejot . Ar klavieri gruuti vislaik apljot pa laukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts