blygnis Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Nu karoche es kk juulija ieeju ebay.de skatos forsjas preciites un netisjaam nu taa prikolam nospiezju BUY lai redzeetu cik taas huinjas piegade maksaatu uz LAtviju bet ieraugu jau : Apsveicu esi nopircis sjo huinju. NU es uzliku miiksto un tad 18. augustaa man atnaaca uz majaam vestule lai samaskaaju 10dienu laikaa, ES ATKAL uzlieku miiksto un tad 28.aug. ieeju savaa e-pastaa iechekot un tur atkal ebay taka tur uzdrukaats ja [4] dienu laika vinja kontā nebuus ieskaitiits noteikta summa tad man BUUSJOT TIESA un tiri piri....... Nu es gribu noskaidrot vai vinji taga brauks no jobanas Vacijas un ar mani te tiesaasies.... Please atraak kaads kam ir bijusi saistiibas ar sjo EBAY ATBILD....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 ***nemāku atrast "add reply" pog un un tapēc taisu bezjēdzīgu quote iepriekšējam postam*** a wtf... tu nospiedi buy... neierakstot nekadas savas adreses?? ja jau tu ierakstiji tad jau tu nopirki un janemaksi sedesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 aizraksti pārdevējam, kas par lietu un viņš visticamāk darījumu pārtrauks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blygnis Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 es jau vinjam raxtiju ka ta bija liela kljuda a tas neliekas nezinis..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 cik taa prece maksaa - ja jau nav daarga , tad labaak samaksaa ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Bullshit! Saki vinam, ka atkapies un ka tev ta prece nav vajadziga. Sliktakaja gadijuma vins var izcakaret tavu ebay accountu, bet pieklajigi butu rikoties samaksat vinam naudu par visu cakaresanos un selgt lietu. Bet vispar man liekas, ka tu dirs. iedo itema id! beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
blygnis Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 da es nedirsju summa --- 200ls Tad tu 100% zini ka vinjs mani Tiesa neiesudzees ?! Item number: 150128845466 un vel 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 nee nu tas gan ir interesanti,ka nospiez buy un japerk uzreiz,ja nu netisam nospiedas!?kaut ko tu te muldi man liekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
blygnis Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 nu labi tas jau nenotika burtiski bet peec paris tiem jobanajiem soliisjiem man paradija ka esu nopircis to preci......kaads man tolks jums kk dirst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) karo4 maksa raga, vini tevi tiesa 90% kad nesudzes, bet ja nemaksasi ar labu parmaksasi daudz pari =/ vini prosta ar banku sarunas tur tiri piri, vini pie tevis ar mentiem uz majam par tadu hujnu un runasies, mos sveika cauri tiksi, bet labaka gadijuma vini vnk no konta tev noskaitis kkadus 300ls par to, ja brivpratigi nemaksa, kkur pie noteikumiem tas ir rakstits tape diezvai tavas atrunas lidzes, parto kad netisam ^.^ Edited August 31, 2007 by neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 a vispar ja tu nesamaksasi orece tev vnk neatnaks, vari nebaidities Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now