Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 es gribetu palugt ban tiesibas 1) kick es liksu tad kad kads sedes piecus raundus spectatora vai bus free freags kadus vairakus raundus 2)ban es liksu tam kurs lamasies un saus savajos 3)slap es to kurs sedes viena vieta visu laiku 4)slay to pasu ko mineju slap 5)votemap,vsay liksu tad kad visiem bus apnikusi ta mape kas ir uz servera 6) kapec es varetu dabut admina tiesibas jo es labi speleju cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 es gribetu palugt ban tiesibas 6) kapec es varetu dabut admina tiesibas jo es labi speleju cs Sacereejies BAN tiesiibas.... psc... kaa es pareecos, kad tu pateici, ka tu labi spelee CS!! p.s vakar speleeju ar tevi uz GIGN.... Un tu speleeji kaa riktiigs BOTS!! Taisiiji reconnect, lai vareetu iedot citiem naudu!! sorry par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 neatceries es tev ari devu naudu un es labak vismaza speleju neka tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Glacier Posted on Jun 24 2004, 12:49 PM QUOTE (Flyer @ Jun 24 2004, 11:56 AM) es gribetu palugt ban tiesibas 6) kapec es varetu dabut admina tiesibas jo es labi speleju cs Sacereejies BAN tiesiibas.... psc... kaa es pareecos, kad tu pateici, ka tu labi spelee CS!! p.s vakar speleeju ar tevi uz GIGN.... Un tu speleeji kaa riktiigs BOTS!! Taisiiji reconnect, lai vareetu iedot citiem naudu!! sorry par To: Flyer tev nedalec ka ja tu tris reizes nedela meiginasi dabut tiesibas tev tas neizdosies +man liekas ka tu tas nedabusi ari tad ja tas prasisi reizi pusgada Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 (edited) Blaviens kamer es bidiju savu tekstu ieksha , shi jau papejis vel lielakas stulbibas izmest! Tu nespele labak par vinju, un par to tur ari ne, un pat ne par to kas sez tam tur blakus! so Vai ari varbut tu esi Edited June 24, 2004 by hUr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 neatceries es tev ari devu naudu un es labak vismaza speleju neka tu Tu jau mums esi PRO, kuram vienmeer ir miinusi! Piedod mad skilled papa, kuram skills nekad nav augstaaks par 1000 bijis! Flyer (obligaati uzspiediet uz Flyer!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 glacier tas tik ta isteniba es tev azteca paleju kadas 12 reizes novacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 (edited) glacier tas tik ta isteniba es tev azteca paleju kadas 12 reizes novacu apskaties zemaak savos statos tu mani esi novaacis 4 reizes, bet es tevi 7! Ja nezini, nerunaa!! btw man aztecaa nemaz nebija 12 naaves...... Edited June 24, 2004 by Glacier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 a varbut bija vairak glacier ta ka kads mn iedos ban tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDead Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 1 word: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDead Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 ooo.. Tev jau ir tiesiibas.. vaj tev nepietiek? =] Komanda Apraksts a_who Parāda, kas patreiz atrodās serverī ahelp Parāda jums pieejamās komandas say /livestatus Parāda/novāc ATAC statistiku no apakšējās ekrāna daļas say /atacstatus Parāda cik reizes tu esi šāvis pa savējiem say /whotkedme Parāda, kurš savējais tevi nošāva say /hp Parāda, kurš tevi nogalinājis say /statsme Parāda statistiku say /stats Parāda dāžādu statistiku say /top15 Parāda 15 labākos spēlētājus say /rank Parāda tavu vietu topā P.S. Ko teikt... Lai ve4uks cer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 ta ka es labi speleju cs es domaju esmu pelnijis ban tiesibas es jau sakuma mineju ka es tas lietoshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDead Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 (edited) ta ka es labi speleju cs es domaju esmu pelnijis ban tiesibas es jau sakuma mineju ka es tas lietoshu Ahaha Edited June 24, 2004 by UnDead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 undead a tev vispar ir admina tiesibas? ludzu kads admins man var iedot ban tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDead Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 ta ka es labi speleju cs es domaju esmu pelnijis ban tiesibas es jau sakuma mineju ka es tas lietoshu -------------------- man patik tas cs bet ja tu nemaki spelet labak neruna psc... Tas tavs pieraksts... ka tejkt... Bajgi kruts Tavi Stati: Kills: 219 Deaths: 455 K:D Ratio: 0.48 Death vajrak par Kill uz 234 mde... Labi spele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 ja es labi speleju bet tajas reizes kad es ieguvu minusu tad es biju piesliktas komandas tev kadreiz vajadzetu ienakt gign serveri un redzet ka es speleju pie labas komandas. kads man iedos ban tiesibas par tiesibu lietoshanu un ka tas es esmu pelenijis teicu pasa augsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDead Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 man nav un iisti nav vajadzigas jo Adminus pietiek.. un ja pavejkies un man bus iespeja sanemt kaut kadus tiesibus.. pat tikaj Vote bu6u priecigs... bet kads tur Ban tiesibas.. uz to cereet ka ceret uz LIELU Balvu (Loto vaj x3 kur..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 (edited) tatad kads man var iedot ban tiesibas ka es ta litoshu mineju topica sakuma un domaju ka ban tiesibas es esmu pelnijis Edited June 24, 2004 by Flyer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 undead tev nemaza nav labaki stati par manejiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDead Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 ja es labi speleju bet tajas reizes kad es ieguvu minusu tad es biju piesliktas komandas Terrori ir slikta komanda? vaj kaa to saprast? Komanda kura zaudee tipa? psc.. Von var buut ka T:CT 2:11 un kads no T ar skajtli 23:5 bet komanda zaudee... Ta biezi redzams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDead Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 undead tev nemaza nav labaki stati par manejiem ja es zinu bet gan Death ir mazaak.. Bet stati ir sliktaki jo tas ir mans 5 vaj 6 NICK... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 nu bet es tik un ta tevim undead speleju labak cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Flyer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 (edited) kads man varetu iedot ban tiesibas ko es ar vijam darisu mineju topica sakuma un ceru ka jus man ban tiesibas iedosiet es ban tiesibas esmu pelnijis Edited June 24, 2004 by Flyer Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 woops Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Pain Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 Man shkjiet, ka kaadu sheit vajag nogalinaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts