Jump to content
GIGN Forum

Atkal Ta Pati Problema + Veel Viena Cita :( (baac)

radler
 Share

Recommended Posts

vienreiz jau rakstiju par problemu ar kompja kalkulatoru. kameer cs speleju shis vienmer atveras valja un citreiz izmet mani no csa. toreiz problema tika atrisinata pateicoties vairs nezinu kam bet ieejot tur softweiraa un tur iznjemot kjeksiti pie windowskomponentiem tad tas kalkulators bija pazudis... tagad kjeksitis veljoprojam nav ielikts bet kalkulators tapat veras valja :/ csaa iebremzee un protams ljoti sakso ja tevi rushojot izmet no csa..

veel viena problema ar steamu. noka4ajot jaunako updeito iegaaju gaaju spelet atveroties spelei mani visu laiku meta lauka. hmm domaju parinstaleshu steamu, taa arii izdariiju un tagad novelkot visus updeitus itkaa mans steams aiznjem 300 mb nevis 800 un ejot ieksha kaut kaada serverii vispar paradas ka cs is uavailable... iegaaju steam mapite skatos cs vai halflaifs vispar nav nokachajies.. parinstaleju velreiz megjinaju kachat tos updeitus neko nelidz. dabuju no viena drauga kaut kadu saitu kur varot nokachat vecos csa modeljus lai ietu pec jauna updeita steams bet tas jau man vairs neko nelidz... jo csa un halflaifa nav.. eh...

nununununu tur jau ta lieta baaac lietoju ad aware + velku regulari updeitus un spybots arii ir bet bababababaaac neliidz sad.gif shortcuti... interesanti kaa var kaut kas atverties kas itkaa uz kompja nemaz nepastaav... jo ir izdzeests

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...