sh!d Posted June 23, 2004 Author Report Share Posted June 23, 2004 eu nu ko pa B.A.R neviens nebalso??? B.A.R tagad arii rulee!! ;| Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 daaa ko hakinens dotu ja atgrieztos piemeram pie maclareniem kuriem pashlaik neeiet. atcereesimies piemeram ediju irvainu kursh kad brauca pie ferrari tika arii liidzi shumaheram regulari bija otrajas vietas utt.. parejot pie jaguariem puisiitis noziedeeja ta pat bija veel ar kaut kadiem braucejiem eh Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted June 23, 2004 Author Report Share Posted June 23, 2004 parejot pie jaguariem puisiitis noziedeeja ta pat bija veel ar kaut kadiem braucejiem un veel pateica ka esot otrais labaakais pilots f1 aiz MŠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 ee nee taa es to nedomaaju, es vienkarshi domaju ka ferrari ir laabs..... un delj ferrari tie brauceji bija tadi labi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 phe, agraak baigi fanoju par shuumaheru, bet nu jau tas sen ir apnicis. Fanoju laikam taapeec ka man besiija Hakinens. Vairaak kaukaad (nezinu pat ko) bet nu katraa zinjaa ne F1 brauceeju atgaadinaaja. Nobalsoju par Williams - vienmeer patikushi +tur brauca Naidzhels Mensels un Montoya arii ir saliidzinoshi interesants kex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts