Guest Egyptian Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 es gribtu iegut admina tiesibas 1)ja kadam bus noriebusies ta karte kas ir uz severa tad es vsay 2)ja kads sedes 4 raundus spectatora tad es liksu kick. 3)ja kads dirsis virsu lamasies saus savejos tad es liksu banu 4)ja kads sedes baze vaikada cita vieta un neko jedzigu nedaris tad es liksu slay b- et to es nedarishu ja pirmaja komanda bus 4 bet otraja 1 4)slap es liksu tad kad ko es mineju par slay atkariba no apstakliem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 es gribtu iegut admina tiesibas 1)ja kadam bus noriebusies ta karte kas ir uz severa tad es vsay 2)ja kads sedes 4 raundus spectatora tad es liksu kick. 3)ja kads dirsis virsu lamasies saus savejos tad es liksu banu 4)ja kads sedes baze vaikada cita vieta un neko jedzigu nedaris tad es liksu slay b- et to es nedarishu ja pirmaja komanda bus 4 bet otraja 1 4)slap es liksu tad kad ko es mineju par slay atkariba no apstakliem a kaa tu to visu domaa izdariit bez admin tiesiibaam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Egyptian Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 man vel vinjas nav tapec es jums rasu admina tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Egyptian Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 tapec es jau jums prasu admina tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Egyptian Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 piedod ka es divreiz atkartoju es vienkarsi pirmaja reize uz rakstiju neparezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 piedod ka es divreiz atkartoju es vienkarsi pirmaja reize uz rakstiju neparezi Mosk, tad uzspied edit un izlabo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Jaa es varu iedomaaties kas buutu ja shitam pimpiitim iedotu tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDead Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 (edited) Vote Slap Slay Kick Ban Full Admin Tiesibas P.S. nah vajag? Edited June 22, 2004 by UnDead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Kamoon egyptian liecies tacu mieraa!!! Un mums visiem buus labak arii tev! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 I'll see you in my office tomorrow at noon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts