novijas Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Problema tada ka nospiežot pirmo peles pogu noklikšķinas nejau vienu reizi, bet divas tas butu peles vaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Nezinu, bet arī pašlaik ar tagadējo peli man tā piselējās, patiesībā, tas ļoti tracina, piemēram, kad gribi no kāda foldera ievilkt dziesmas winampā. Jo tad, viņš vienkārši atskaņo pirmo dziesmu un viss, pat nevar pārējās iezīmēt. Zinu, ka pastāv Ctrl+A, btw. Btw, man tā nav vienmēr. Dažreiz nogļuči, dažreiz - nē. P.S. Bet atceros, ka kādreiz es arī kko mainīju pie "mouse properties". Cik atceros, tur varēja šito fišku rediģēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 Diemžel tas ir peles vainas iegaju Control Panel / mouse nomainju lai pirmais peles klikšķis butu otrais un tad gaja idijali, bet kad nomaina atpakal ir ta doubl klikšķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Dēļ tā es izsviedu veco peli. Tagad man šī pēdējā laikā uzvedas tieši tā pat - nekā. Bet sviest ārā negribu, negribās atkal pirkt jaunu peli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 Ha! Man majas divas peles, pareiz sakot 2 pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now