DrYzE Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Nu sveiki visiem kas tagad ir online kar4 centos weselu dienu uztaisit muviju pec pamacibam bet nesanaca man tur sony wegasa un video matcha kaut kas galigi garam kar4 man ir demka!!! ar fragiem ilgums 8min bet wajag tikai atstat pirmos 4 min jo dziesma ko weletos iebazt iet 3 ar kaut ko min kar4 tas nav tads iss muvijs kur divi vai tris fragi so waretu nosaukt par frag movie Kar4 man wajag help es atsutitu kadam demku + dziesmu un kads uztaisitu ahujeno muviju ja kads welas butu loti pateicigs sutisu pa skype tadel pasakieet savus skype pa pm p.S nezinaju kura likt muvijmeiginga vai ari spama so topiku tomer iebazu Spam p.S.S busu loti pateicigs par atsaucibu p.S.S.S nebrinaties ka 4min tur nebus nekadi uber pro fragi vnk gribu sev vienu filminju lai draugu prieksa butu kruts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Būt kruts par filmiņu, ko pats neesi taisījis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Nu fragi bus mani vnk wajadzes kas iebazis muziku + dazus efektus un wola draugu prieksa busu kruts Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 nedomaaju, ka kaads gribees savu briivo laiku prieksh taa teereet...nebuusi atradis iisto vietu... kas tev ar tiem kar4, kar4, kar4??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Nu no bernibas tads iradums kar4 nu tad neviens neizpalidzes plzz tas laikam aiznems 3min Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 tu domaa ? kad pirmas 4 min likt movie ka spēle/mirst ?? tas tak galiigi garaam lol3d., vaig izgriezt labaakos momentuss ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Nu man tur itka ir visi labi momenti es jau neteicu ka bus uber pro fragi vnk muvijs kur papilno fragu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 nu un kad ir fragi ? bet visas 4 min skatiities ka iet cilv vnk booring ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now