DoMy Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Labdien...Mana veba pašreizējais izkārtojums ir 1.stabiņš<-->Jaunumi<-->2.stabiņš www.gign.lv ir Jaunumi<-->1.stabiņš<-->2stabinš<-->3.stabiņš bet es sev ļoti vēlētos 1.stabiņš<-->Jaunumi<-->2.stabiņš<-->3stabiņš mans webs stāv uz PHP-Fusion v6.01 ...cik noprotu lai iegūtu vēlamo man jāveido pašam savs dizains vai arī jaakonfigurē theme.css ... bet kā? to es nezinu... plzz iesakiet kko un paliidziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Ali Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 1.stabiņš<-->Jaunumi<-->2.stabiņš www.gign.lv ir Jaunumi<-->1.stabiņš<-->2stabinš<-->3.stabiņš bet es sev ļoti vēlētos 1.stabiņš<-->Jaunumi<-->2.stabiņš<-->3stabiņš mans webs stāv uz PHP-Fusion v6.01 ...cik noprotu lai iegūtu vēlamo man jāveido pašam savs dizains vai arī jaakonfigurē theme.css ... bet kā? to es nezinu... plzz iesakiet kko un paliidziet Viena varda WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 <table> seach @ google Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 ar TABLE neviens normāls cilvēks 21. gadsimtā lapas izkārtojumu pa stabiņiem un rindiņām netaisa... afftar, tev keywordi: CSS, DIV... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Isti nesaparatu tavu prob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now