Zorg`s Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Tātad man ir problēma : Nemāku neņemt Fps, zinu teiksiet ka esmu llame , bet tā nav, jo esmu mēģinājis noņemt Fps ar net_graph 0 vai show_fps 0, bet nesanāk, ceru ka kāds zinās ko darīt! P.S. Pielikšu bildi, lai vieglāk saprast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 (edited) Ja vajag noņemt, tad no konfiga nomaini cl_showfps "1" uz "0" vari jau arī spēles laikā noņemt, bet tad nākošo reizi atkal būs 1 Ceru, ka pareizi sapratu, ko tev vajadzēja EDIT: 777 Posts Edited August 18, 2007 by r1lexY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 18, 2007 Author Report Share Posted August 18, 2007 (edited) bind "TAB" "+showscores; cl_showfps 1" Šis laikam bija vainīgs :/ P.S. Tūlīt ieiešu CS`ā un apskatīšos vai ir OK EDIT : Ir OK Paldies! Varat Close Edited August 18, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 (edited) P.S. Tūlīt ieiešu CS`ā un apskatīšos vai ir OK Gribu zināt vai man taisnība uj, lol, paspēji iepoustot Edited August 18, 2007 by r1lexY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts