SaS^MAN Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) Man ir mp3+flash ... Es, visu laiku pārnēsāju failus, bet kādā dienā ieliku The Sims 2: Seasons patch (exe) Un liekot USB lejā rādas "USB is not recognized" Meiģināju uz vairākiem PC, rezultāts nekāds. P.S- Man nav USB kabelis, bet tur galā ir USB . Edited July 11, 2007 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing. Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Un liekot USB lejā rādas "USB is not recognized" Meiģināju uz vairākiem PC, rezultāts nekāds. P.S- Man nav USB kabelis, bet tur galā ir USB . kaads mp3?! 1. Winjam nebija kkads disks ar mp3 driveriem? 2. Gan jau ir kkada podzinja, kaa restart/restore !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 1. Winjam nebija kkads disks ar mp3 driveriem? 2. Gan jau ir kkada podzinja, kaa restart/restore !! THOMSON LYRA (digital mp3 player) . Nebija nekas vinjam līdzi. (Tikai austiņas) Viņam tikai mp3 atskaņošanas podziņas (play, next, hold, rec) Man 1x šitā bija, ar NOKIA 6020 ... Pie dzīvības nepalaidu. Mby BIOS'aa kko pačakarēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now