vecteetinjsh Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Tātad attēlā redzat, ka 7 porti ir unused, bet viens ir unknown device, kā to labot? Cik noprotu, dēļ tā es arī nevaru kompī ielādēt bildes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Pamēģini : 1. Click Start, and then click Run. 2. Type Devmgmt.msc in the Open box, and then click OK. 3. On the Action menu, click Scan for hardware changes. This causes Windows to recognize new devices. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 ja tev ir digitalaa tad vinjai liidzi naaca disks pameegjini ieraxtiit to programmu un tad palaist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 man ar taa ar Mp4 bija es vnk liku to usb kastes priekshaa bet kad ieliku aizmuguree tad man aizgaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 (edited) 1. Click Start, and then click Run. 2. Type Devmgmt.msc in the Open box, and then click OK. 3. On the Action menu, click Scan for hardware changes. This causes Windows to recognize new devices. Piedod, nepalīdz. Redzi, man mājā ir divi pc, uz jaunā viss iet čiki piki bez jebkādām instalēšanām, bet uz šī - vecā, nekas. Zinu, ka vajadzētu pietikt arī ar to, ka var jaunajā ielādēt, bet sēžu tikpatkā vienmēr pie ši, un gribu, lai arī šeit varētu pa taisno ielādēt bildes. P.S. Ja kādam vēl ir kādas versijas, kas varētu būt pie vainas, lūdzu rakstiet. Paldies jau iepriekš! Edited July 10, 2007 by vecteetinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Redzi, man mājā ir divi pc, uz jaunā viss iet čiki piki bez jebkādām instalēšanām, bet uz šī - vecā, nekas. Zinu, ka vajadzētu pietikt arī ar to, ka var jaunajā ielādēt, bet tikpatkā vienmēr pie ši, un gribu, lai arī šeit varētu pa taisno ielādēt bildes. P.S. Ja kādam vēl ir kādas versijas, kas varētu būt pie vainas, lūdzu rakstiet. Paldies jau iepriekš! ā, bet Tu visus USB portus izmēģināji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Es nezinu, kā to var zināt, kādus portus es esmu izmantojis? Piedod, ka esmu tāds losis, vnk agrāk nebija problēmas ar USB. Nevarētu būt pie vainas, ka kompī kkas nodedzis saistībā ar to USB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) ja tev kalvieratūra iet tad izrauj viņu no usb porta un ieliec savu digitalo iekšā kalvieratūras portā ja citi nodeguši pamēģini tos kuri iet P.S.- tad tev aizgaaja? ja neiet tad var izdomāt primitīvu veidu ja tev ir tīkla vads saslēdz abus datorus kopā un no jaunā uz veco sūti taas bildes. N0r3k es jau vinjam mēģinu ieskaidrot :| bet vinjsh jau neklausas. laikam neskataas shito topic Edited July 10, 2007 by Legend~DoGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Nu kā, pamēģini citā portā iespraust. Parasti jau mātesplatei nak kādi 4. Pēc 2000. gada jau 8 usb porti. Izmēģini visus (gan priekšējos, gan aizmugurējos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Milzīgs paldies abiem, izrāvu klaviatūru un iespraudu USB aizmugurē, uzreiz viss aizgāja. Esmu jums parādā ogu, ja jums tas interesē, tad tikai dodiet ziņu, kad brauciet uz Liepāju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) hmmmm.... tu uz BBP ej? man ogu diemžēl nevajadzēs bet gradīgais gan noderētu P.S.- paņem četrpaku ! P.S.S. - vai jau beidzās BBP jau aizmirsu Edited July 10, 2007 by Legend~DoGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Esmu jums parādā ogu, ja jums tas interesē, tad tikai dodiet ziņu, kad brauciet uz Liepāju! atstāj tel.nr. un BBP tiksimies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now