Jump to content
GIGN Forum

Saistībā Ar Usb

Recommended Posts

Pamēģini :

1. Click Start, and then click Run.

2. Type Devmgmt.msc in the Open box, and then click OK.

3. On the Action menu, click Scan for hardware changes. This causes Windows to recognize new devices.

1. Click Start, and then click Run.

2. Type Devmgmt.msc in the Open box, and then click OK.

3. On the Action menu, click Scan for hardware changes. This causes Windows to recognize new devices.

Piedod, nepalīdz. :(

:thumbsup:

Redzi, man mājā ir divi pc, uz jaunā viss iet čiki piki bez jebkādām instalēšanām, bet uz šī - vecā, nekas. Zinu, ka vajadzētu pietikt arī ar to, ka var jaunajā ielādēt, bet sēžu tikpatkā vienmēr pie ši, un gribu, lai arī šeit varētu pa taisno ielādēt bildes.

P.S. Ja kādam vēl ir kādas versijas, kas varētu būt pie vainas, lūdzu rakstiet. Paldies jau iepriekš!

Edited by vecteetinjsh

:(

Redzi, man mājā ir divi pc, uz jaunā viss iet čiki piki bez jebkādām instalēšanām, bet uz šī - vecā, nekas. Zinu, ka vajadzētu pietikt arī ar to, ka var jaunajā ielādēt, bet tikpatkā vienmēr pie ši, un gribu, lai arī šeit varētu pa taisno ielādēt bildes.

P.S. Ja kādam vēl ir kādas versijas, kas varētu būt pie vainas, lūdzu rakstiet. Paldies jau iepriekš!

ā, bet Tu visus USB portus izmēģināji ?

ja tev kalvieratūra iet tad izrauj viņu no usb porta un ieliec savu digitalo iekšā kalvieratūras portā ja citi nodeguši pamēģini tos kuri iet ;)

P.S.- tad tev aizgaaja? ja neiet tad var izdomāt primitīvu veidu ja tev ir tīkla vads saslēdz abus datorus kopā un no jaunā uz veco sūti taas bildes.

N0r3k es jau vinjam mēģinu ieskaidrot :| bet vinjsh jau neklausas. laikam neskataas shito topic

Edited by Legend~DoGG

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...