Jump to content
GIGN Forum

Wireless


mex
 Share

Recommended Posts

Eh laikam man problēmu nekad nebeigsies ! :( tiko sačinīju webu ar visu web serveri, bet neviens ports uz mana wireless routera neveras vaļā ! man ir mājās 2 PC mans stāv zem wireless bezvada antenas, otrs PC ir pa tiešo piekonektēts pie rūtera, mans rūteris stāv zem mājas DSL 10 mbit neta ! mana rūtera vārds ir Dl-524 ! Labi mana iekšējā IP ir 192.168.0.189, otra PC IP ir 192.168.0.198 un ārējā IP ir 81.198.20.98 ! nu karoč pasakat kur tieši jāiet un kur kura IP jāievada lai atvērtu portus ?

Nu plz palīdzat ! es zinu ka te ir vēl šitādi posti par rūteri, bet nevienā no tiem naw raxtīts kā tieši portus atvērt !

Link to comment
Share on other sites

aaaa ! ok paldies ! pastīšos !

Un man ir vēl viens jautājums! Caur ko jālaiž TCP, UDP vai abus ?

edited: nu tā es uzliku abus ! labi uzliku oo.lv hostu uz savas ārējās IP un es pac savu webu redzu no sava pc kad uzrakstu to adresi *****.oo.lv un man atver, bet citiem ne ! ???? kas jaadara ?

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

Hmm visu noskenēju un man parādīja:

Checking Port 80 on target machine: 81.198.20.98

Port 80 does not appear to be open.

:( neiet, bet tad kas varētu būt par vainu ?

nezinu kā man vienreiz izdevās, bet vienreiz es kkā atvērtu to portu ! paprasīju draugam lai ieiet ! un viss darbojās ! tad atvēru portus no 27000-27020 tad ieslēdzu cs serveri un mēs rukājām un vienā brīdī viņam uzkārā, un no tad viņš vairs nevarēja tikt iekšā ne lapā ne serverī ! neko citu nēesmu mainījis ! :(

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

100 % zinu ka ieslēgts ! rakstu iekšējo IP vai 127.0.0.1 vai localhost, viss iet ! un kad raxtu ārējo IP, tad arī viss iet, bet nevienam citam pie ārējās IP nekonektējas !

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

Viss skaidrs. Aizmirsti par sabu lapu un pārējiem sūdiem, neviens tiem klāt netiks.

Tev ir stulbs ISP un tas dala visiem iekšējās IP adreses. Respektīvi - vairākiem lietotājiem ir vienāda ārējā IP adrese.

Vari likt, cik forwardus gribi, nekas nemainīsies.

Start->Run ieraksti cmd, tur ieraksti ipconfig un Tu redzēsi savu patieso IP adresi, kas nebūt nelīdzināsies 81.198.20.98 <- šai. Minēšu, kaut kas, kas sākās uz 192.168.*.* vai arī 10.0.*.*

Viss, ko varu Tev ieteikt ... zvani savam ISP un saki, ka gribi ārējo IP adresi. Visticamāk, ka nāksies piemaksāt, vai arī paliksi ar garu degunu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...