Dj_Ali Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Tiko pamodos no zvejniek svetkiem........... Domaju izveidosu topicu par zvejnieksvetkiem, ka ari citi vares uzrakstit, ka pavadija zvejnieksvetkus.... Sakuma domaju uz kurieni braukt, jo zvejnieksvetki notika gan Carnikava, Ainazos, un Slacgriva...... Nu izlemu braukt uz Slacgrivu (Draugu kompanija), bet ja godigi tur neka laba nebija, ja neskaita Kugu brauksanu jura, zabaku mesanu, ka ari riktigu zivju esanu..... Tapec nopirkam alinus un braucam zalumos XD Ta ari pagaja mani zvejnieku svetki......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 (edited) Kad viņi bija? Atzīšos - nekad neesmu viņus svinējis un pat nezinu kad viņi ir! Edited July 8, 2007 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Atzīšos - nekad neesmu viņus svinējis un pat nezinu kad viņi ir! nu duraks tu esi... 7. bija... es neko izpashu nedariju bija doma braukt uz centru ta ari nekur neizkustejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Hm. Nezināju kad jau bija zvejnieksvētki, bet es maukšu uz 14. Lapmežciemu tur būs kaukas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now