Jump to content
GIGN Forum

Skaitas Mierigi Pabraukajos


Chiky
 Share

Recommended Posts

Shodien paspeleju cs laimiga diena no visiem atvadijos un izgaju ara pabraukaties ar BMX palekaju protams man riktigi labie pedaali ar tadiem asumiem ka bais !!! :khehehe: Un parplesu sev kaju

Edited by Chiky
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aizbraucam uz BERNU slimniicu Forshi tur tagad viss izramonets prieks par eropas savienibu Uzlika man apmeram 30-40 shuves karochi daviga un caurimi ir man lidz kaulam :D:rolleyes: iesaku izmeiginat !!!!

Link to comment
Share on other sites

Nezinu? izskatās ne ļoti briesmīgi. Mums te viens džeks sev gandrīz divus pirkstus nozāģēja. Pats interesantākais bija tad, kad ierodoties traumotoloģijas punktā, vajadzēja gaidīt rindā XD

Link to comment
Share on other sites

berniba mums klases tusina viens dzeks uz zara kaju uzrava. tipa spelejam kazakus razbonikus un dzeks paklupa un ar kaju tiesi virsu uz asa zara un vinam visa kaja bija lidz kaulam valja, bet asinis neteceja... sasejam vinjam kaju ar skocu un uztaisijam nestuves un nesam uz staciju un nostopejam masinu un vinu aizveda uz Rigu. viss bija ciki piki, bet skats PIZDATAKAIS! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Kad BEEFs gāja skolā, tad vēl nebija fotoaparātu :muahaha:

Pirms pāris gadiem ar dažiem keksiem spēlējām kariņu dārzā. Viens džeks skrienot pakrita un uzplēsa roku uz zara. Brūce bija k-kur 5 cm gara, bet ādu uzplēsa tā forši, ka viņa bija pavērusies kādi 2 cm platumā. Krch skats bija iespaidīgs, bet asinis dīvainā kārtā netecēja. Pats bija normāli samīzies. Uzlika viņam pāris šuves un dzīvs vēl līdz šobaltdienai :)

Pašam arī ir bijuši pāris piedzīvojumi. Kad biju sīks (5, 6 gadu vecumā) braukājos ar riteni (bez palīgritenīšiem :khehehe: ) apkārt mājai. Mājas siena bija apmesta tobiš nebija gludena un bija abrazīva un es braucot blakus viņai nopisos. Krītot ar roku nobraucu gar sienu un nobrāzu 1 pirkstu līdz kaulam :10cm: Nemaz nezināju, ka kauli ir tik balti :D Pie ārsta nebraucām. Pati sadzija un miers. Lieki piebilst, ka biju konkrēti pārmīzis jēgu.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

man pazistams izlauza roku - elkonī un vel tur kada vieta uz kalna. viņš gulēja zeme un sauca lai palīdz. pagāja vēl paris min kamēr čalis pie bugeļa ačaknijas. šo aizveda uz slimnīcu. izpriecināja ar kobru. a beigās šim pēc 3 dienam tik to operāciju taisija.

Link to comment
Share on other sites

ne vnk ar pedali nereali visa garuma parplesu lidz kaulam un par brinu neteceja daudz asinu bet vnk es ieliku prikola pec nevis krutuma !!!! :superlol: VNK CIK STULBI VAR ATGADITIES JA NELIETO SARGUS :(

Link to comment
Share on other sites

nu neizstaas ta kaja tik traki :)

1x kad bijam siki spelejam salkas ar bumbinja kur tada gaazees budka un apkaart seeta, tad nu viens geks muukot (mosh kjerot :) ) uzkaapa uz seetas un leca zemee iekshpusee un uzrava stilbu priekshaa uz skruuves, liidz kaulam izgreba vagu, asinjoja jau ar un vinsh uz majam vilkaas, pat paraudat nespeja aiz sapem tik taa steneeja uz elpas trukuma robezhas un vinja aada vel biki uz taas skruuves palika kadu laiku :)

Link to comment
Share on other sites

Pats labakais ka mutere raudaaaja nevisss es vina tik aik vai vai vai sarkans faceee un asaras birst pec idejas man jau butu jabut asarm bet ne turejos ka virs :DD:D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...