Jump to content
GIGN Forum

Adobe Cs3


mex
 Share

Recommended Posts

Sveicināti ! vēlējos no adobe premiere pro 2.0 pāriet uz adobe premiere pro CS3 ! nokačāju premjeru no šejienes , visu ieinstalēju, restartēju pc, ieliku kraku, bet kad eju iekšā progā man izmet šitādu logu ! ja kādam vajag zināt es lietoju windows XP service pack 2 un man ir .NET Framework 3.0 ! Un ja kāds jau lieto adobe CS3 versijas izstrādājumus, pasakiet ar ko atšķiras CS3 no CS2 ? un vai CS3 ir vairāk effektu vai visādu citu fiģņu nekā CS2 ? Lūdzu palīdziet !

Link to comment
Share on other sites

Vienīgā atšķirība ir Flash CS3, viņam atšķirībā no CS2 ir ActionScript 3, savukārt CS2 ir tikai 2-ā versija.

AS3 ir vairāk iespēju, vairāk funkciju utt. Ja Tev nevajag AS3, tad Tev nevajag arī CS3. PS un Illustrator atšķirības neredzu.

Link to comment
Share on other sites

Ok ! bet premiere pro tu neesi skatījies ar ko atšķiras ? Nu lab novilkšu citu Premiere pro cs3, pastīšos kas ar dll tur nav kārtībā ! pastīšos ar ko atšķiras ja nepatiks, palikšu pie 2.0 ! bet Photoshopu, ilustratoru un after effektus es atstāšu cs2 !

Edited by mex
Link to comment
Share on other sites

jipī ! atradu problēmu ! kā jau teica Kavacky ka DLL vaina un tā bija ! problēma ir premiere.dll ! nu un runājot par to vai kas ir mainīts adobe premiere CS3, tātad premiere cs3 ir savādāks interfeissssss un jauni effekti!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...