Guest darek Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 juus nevareetu man ieteikt kaadu labaaku netu par mdsl.kursh nuutu aatraaks un kursh ietu katru dienu nevis katru otro kaads ir mdsl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Atkariigs kur dziivo un ,protams, atkariigs no tava maka biezuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 nu es dziivoju Talsos , heh maks , nu nejau kautkaadu nenormaalo internetu , bet nu kursh buutu labaaks par mdsl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 nu es dziivoju Talsos , heh maks , nu nejau kautkaadu nenormaalo internetu , bet nu kursh buutu labaaks par mdsl. pazvani 118,mosh tie pateiks es jau tok nezinu,kads nets ir Talsos..aizej uz i-cafe un paprasi ,kas tiem par netu utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 (edited) pazvani 118,mosh tie pateiks es jau tok nezinu,kads nets ir Talsos..aizej uz i-cafe un paprasi ,kas tiem par netu utt... Heh juus redzeetu kada mums Talsos Internet zaale , tjipo , mees ar cilveeku piedalaamies turniiraa paejam 10 soljus ielago(bet taa riktiigi uz kaadaam 10 sec.) un viss atkal no jauna. Vinjiem uz 10 kompiem ir 1 modeems un ultra dsl , bet mani tads neienteresee. Edited June 5, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Heh juus redzeetu kada mums Talsos Internet zaale , tjipo , mees ar cilveeku piedalaamies turniiraa paejam 10 soljus ielago(bet taa riktiigi uz kaadaam 10 sec.) un viss atkal no jauna. Vinjiem uz 10 kompiem ir 1 modeems un ultra dsl , bet mani tads neienteresee. kas jums 1 i-cafe uz visiem talsiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Nee itkaa ir veelviens un buus tagad vasaraa veelviens , bet cs paarsvaraa iet speeleet uz to zaali kuru es aprakstiiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 (edited) Nee itkaa ir veelviens un buus tagad vasaraa veelviens , bet cs paarsvaraa iet speeleet uz to zaali kuru es aprakstiiu. njaa..smags gadijums....tad nez,ka tev paldizet....shaubos,ka tas firmas,kas ir Riga sledz netu Talsos nevis shaubos bet ta vinsh ir... Edited June 6, 2004 by kill_me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 njaa ta vish i.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 par mdsl labaaks ir Ultra dsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now