dRoT. Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 , tad jau sportot pat newajadzes, vecakiem aizbildinasos : CS ir sports? P.S. Tad jau so sporta veidu pa TV vajadzetu katru nedelu radit!!! nu tas ir Cyber Sports ! un kas atiecas uz vecākiem aizbildinies tā , bet ja spēlē PUB tad tas nav sports , laikam tie kas spelee LAN cup Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Īstenībā es senčiem agrāk teicu, ka piedalos sacensībās(cw) ^^ Vienmēr neko neteica + kaut kā baigi to respectēja =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 sacensībās(cw) ^^ Vienmēr neko neteica + kaut kā baigi to respectēja =) Man arī tā ir kad es prosta pubos spēlēja man teica slēdz arā kad spēlēju CW no sākuma ieskaidroju kas tas ir un tad nedzina jo teicu nevaru pievilt komandu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezidents Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 bet es visu aizmirsu kur kas jadabu tas bija riktigi sen... un muo.lv tu noteikti nepachiitosi tur ir parak kruta aizsardziba tur vaidzetu kka savadak bet es domaju ka kadu dienu kad enbus ko darit bus japamegina muo.lv serveri nokaart ES TEU TA IEKAARSU MU ! <C>FrozenGM Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Tur vismas ir normali kadri, kas tad ir mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now