knds Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) Tad nu es meklēju kādu labdari, kas varētu caur manu steam acc nopirkt cs1.6(bez piemaksas), respektīvi es iedodu tev acc details, pārskaitu tev naudiņu un tu pildi savu daļu. Atlīdzība nekāda, neskaitot milzīgu paldies protams. Palīdziet man nebūt pirātam! p.s. es jau varēju kā ķertais ar /ame bļaustīties pa irc,(kā es to dariju vakar ^___^) bet šādi liekas mazlietiņ vienkāršāk un pieklājīgāk. Edited July 2, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Kāpēc nevari pats nopirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cman Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Pēdejā laika stīmus pārdot no 3 - 5 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 (edited) hehe... man ir Visa Electron. to cman: pārdot lietotus jā, bet man vajag vienkārši caur jaunu steam acc nopirkt cs1.6. Nevajadzēja man tik utopiski domāt, ka kāds ņems un nopirks. Laikam vienkārši būs jāņem no tiem, kas pārdod pa 9ls. Edited July 3, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 A kādu tur karti vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 (edited) Visa Electron jau laikam ir for electronic use only(norēķini internetā nav iespējami, atskaitot protams pārskatījumus, bet tas jau nav atkarīgs no kartes.). Visa classic der, mastercards drošvien. Viss, izņemot visa electron drošvien Edited July 3, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 piem ja man ir karte?? LVL valūta un ja es pērku par dolāriem vai euro , tie lati kas sūtīsies viņam pārvērtīsies euro vai paliks LVL un nevarēs nopirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 karoče 'banka aprēķinās cik lati ir vajadzīgi attiecīgi dolāriem, un atvilks latus un viss būs ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ak, tad nesanāks izlīdzēt - man arī Visa Electron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now