paukz4 Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Tātad ir vajadzīgs man kāds cilvēks kurš varētu salikt uz flash spelju lapas speeles( bet pa vienai tur tā likšana iet) un kādas ~500 vajadzēs salikt. Nu katrai spēlai vajag norādīt atrasānās vietu uz servera uzrakstit nosaukumu un noradit attelu tātad nekas grūts bet ķēpīgs process. Maksāšu par šo darbu ~20ls( ar bankas pārskaitījumu tikai un vienīgi) Ja nu kādam interesē tad padodat PM ! Vajadzīgs lai būtu izdarīts diezgan ātrā laika posmā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paukz4 Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 vel kāds velas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Varētu aiz gara laika mēģināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
paukz4 Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 eh vairs nevajg, ne bet vispar vajadzes laikam velak ari overmind tad padoshu zinju tev . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 varu vienīgi pieminēt, ka pēc 1. viņa šāda veida vieglā darbiņa, kuram es piekritu, es nedabūju neko, nejau tādēļ, ka viņš appisa, bet viņš nezināja, ko dara un kā tam ir jāizskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 lol skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now