neo007700 Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Man tads nedaudz stulbs jautajums, bet nu gribas uzinat........ 1. Ir visadas Utorrentu datu bazes, nu karo4 kaut vai tas pats pirate, kur bez registresanas var vilkt visadas filmasm speles, muziku, utt..... Bet jautajums ir tads, vai man var kads piesieties (Kriminala atbildiba) ja es lieku fimlas un speles (Nelegalas), (kas nav pirktas) sava majas lapa???? Vai kadu dienu nevar atnakt vecits un sakt kautko dirst??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 1. Ir visadas Utorrentu datu bazes, nu karo4 kaut vai tas pats pirate, kur bez registresanas var vilkt visadas filmasm speles, muziku, utt..... Bet jautajums ir tads, vai man var kads piesieties (Kriminala atbildiba) ja es lieku fimlas un speles (Nelegalas), (kas nav pirktas) sava majas lapa???? Vai kadu dienu nevar atnakt vecits un sakt kautko dirst??? var... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) 1. Ir visadas Utorrentu datu bazes, nu karo4 kaut vai tas pats pirate, kur bez registresanas var vilkt visadas filmasm speles, muziku, utt..... Bet jautajums ir tads, vai man var kads piesieties (Kriminala atbildiba) ja es lieku fimlas un speles (Nelegalas), (kas nav pirktas) sava majas lapa???? Vai kadu dienu nevar atnakt vecits un sakt kautko dirst??? tas buutu tas pats ja tu zagtu mašīnas un tad publiski visiem ljautu braukāties ar savām nozagtajām mašīnām, protams ka tevi visos caurumos izvālētu par tādu joku. un nav starpība vai tas ir pirkts vai nav pirkts, ja tu to izplati tālāk bezmaksas, vai vēl ļaunāk par maksu, tad tevi var tikuntā izfukāt! Edited June 25, 2007 by Judge** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now