Jump to content
GIGN Forum

Majas Lapas Faili

neo007700
 Share

Recommended Posts

Man tads nedaudz stulbs jautajums, bet nu gribas uzinat........

1. Ir visadas Utorrentu datu bazes, nu karo4 kaut vai tas pats pirate, kur bez registresanas var vilkt visadas filmasm speles, muziku, utt.....

Bet jautajums ir tads, vai man var kads piesieties (Kriminala atbildiba) ja es lieku fimlas un speles (Nelegalas), (kas nav pirktas) sava majas lapa????

Vai kadu dienu nevar atnakt vecits un sakt kautko dirst???

:superlol:

1. Ir visadas Utorrentu datu bazes, nu karo4 kaut vai tas pats pirate, kur bez registresanas var vilkt visadas filmasm speles, muziku, utt.....

Bet jautajums ir tads, vai man var kads piesieties (Kriminala atbildiba) ja es lieku fimlas un speles (Nelegalas), (kas nav pirktas) sava majas lapa????

var...

tas buutu tas pats ja tu zagtu mašīnas un tad publiski visiem ljautu braukāties ar savām nozagtajām mašīnām, protams ka tevi visos caurumos izvālētu par tādu joku. un nav starpība vai tas ir pirkts vai nav pirkts, ja tu to izplati tālāk bezmaksas, vai vēl ļaunāk par maksu, tad tevi var tikuntā izfukāt!

Edited by Judge**

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...