Jump to content
GIGN Forum

Nezinu Ko Te Rakstit


ANALGINS
 Share

Recommended Posts

tema galigi neivieta bet nu ja..

kr4 lieta sekojosa, nedelu atpakal nolemu nedaudz pachakareties ap deltu rmr 24 aizvakar izardiju visu motoru pa detalam saliku veiksmigi kopa, bet pirms jaucu ara neiedomajos aizdedzei nekadas metkas salikt lai zinatu ka jauzliek atpakal (ta lai dzirkstele butu laika) :violent:

gribeju vaicat vai kadam no gign comunity kurs nav pc geeks un ir majas deltas gramata vai kas lidzigs, ka regulet aizdedzi uttt

Link to comment
Share on other sites

Man ir pamatotas aizdomas, ka ANALGINS vēlas pārņemt pasauli. Nē, nopietni, padomājiet par to. Viņš ar vismaz triljons jautājumiem jau visu ir noskaidrojis par cs serveriem, esmu vairāk kā pārliecināts, ka viņš ir cs servera guru. Tagad čali interesē deltas. Kas būs nākamais? Atombumbas "trigger" mehānisma apgūšana? Es jums saku - tas labi nebeigsies.

Link to comment
Share on other sites

^_^ es tomer par cs servu guru uzskatu worm`u cik reizes neesu meginajis vienu pluginu chakaret lai butu tads pats ka @ gign nekas nav sanacis.. :respect:

enivei, mashinas motori ir otra vieta uzreiz aiz kadas chikses un tikai tad nak pc & other stuff..

par atombumbu loti daudz var izguglet (esu meginajis ) :superlol:

bet man interese ta aizdedze, griezu ka gribu un sudu dzirkstele ka nav ta nav.. :(

ediite: macho tev ir nepilni 10k postu, jautajumus Tu uzdod maz salidzinosi :) bet ko tad tu dari ? ta vien liekas ka foruma ierule lai kadu norektu un uzdirstu :)

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

tatad labi.. deltas aizdedzei pie enkura ir atmetka - proti neliela linija.. ari aizdedzei tada ir aiz kontaktsiteja ( gan jau sapratisi) no sakuma nostadi tas linijas vienu pret otru un jurbule kamer olas putas, ja neiet tad biidi vinju lenu garu no sakuma pulkstenjraditaja virziena ... tikai atceries ka virzulim bija jabut tai laika vai nu augsha vai apkasha ( to neatceros) bet liekasw ka apakshaa..

nu ja galigi nelec tad greiz preteji raditajam bet nu 1cm rozbezhas vis notiek!

Link to comment
Share on other sites

loljik, a tu maz vari iedomaaties, ka plutoniju tik viegli vis dabuut nevar. nee, tu nevari ieiet rupnieciibas prechu veikalaa un nopirkt burcinju plutonija. praktiski viss plutonijs pasaulee tiek kontroleets, uzskaitiits un stingri apsargaats liidz gramam, vispaar pat ja kaads kaut nieciigu dalinju nozagtu, tad tuuliit vareetu pateikt no kurienes TIESHI tas ir zagts, pat liidz konkreetai ruupniicai. nemaz nerunaajot par to, ka lai nozagtu kaut ko taadu, butu nepiecieshami normali resursi - gan finansiaali, gan militaari, gan cilveeku (prof. kareivju).

Link to comment
Share on other sites

Analgin, ja man nebutu slinkums, es uzrakstitu, cik ljoti tu kljudies savos uzskatos par melno kodolierochu tirgu, gan ari par spragstvielam in general... diemzhel man ir slinkums, bet es Tev iesaku kaut vai kaartiigi paguugleet, daudz ko jaunu var uzzinaat. un ar to es nedomaaju ierakstiit seerchaa "how to make a nuclear bomb" :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

No offense, bet respect to diviits, kas vienigais atbildeja uz jautajuma, jo lai arii kads tas analgiins buutu, un nav jau zelta gabalins, respekteeju tadus cilvekus, kas palidz jeb kuraa situacija, nevis gudri murgo...

Aaaaa - Babaac you'r the man :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...