Jump to content
GIGN Forum

Jaunums Latvijā !


lemy
 Share

Recommended Posts

Љodien mans draugs ar vēl pāris draugiem atvēra vaļā Latvijā jau treљo љāda tipa forumu www.h4ky.net/f/ . Līdzīgie bija Croft (kurљ nobruka) līdzīgi bija gffun, un joz.lv (kuri arī ir nobrukuљi :( )

Љis forums ir uzstādīts љodien, ārzemēs, ir iegādāts domēns, kā arī viss ir tā kā vajag būt. Nav nekā nelegāla kā bija iepriekљējos minētajos, kur bija pirātiskā versija forumam. љis ir visiem zināmais bezmaksas froums. Vēl piebildīљu ka mēs neesam nekādi hackeri, kas bojā citiem dzīvi lauћot weblapas u.tt, mēs esam komūnitijs kas ļauj cilvēkiem iepazīties internetā plaљāk ar visu kas var notikt, kā piemēru minēљu vienkāљu un skandalozu frāzi. Tu nokačā kādu tūli, kuru antivīrus detektē. 80% bļauj ka trojans pat neiznot kas īsti tas pa velnu tāds ir. Ir jāmāk arī paskatīties ko un kā. Vēl lai mazie p0k3m0n1 kas skraida un tikai ar tukљiem vārdiem kādam draud ka uzlauzīљt viņa PC, lapu, serveri u.tt un lai viņiem ir kur uzturēties un saprast to vārdu jēgu, kādi viņus paљus pataisa pa muļķiem.

Otrs kāpēc es љo rakstu љeit ? Jo no љejienes arī bija viena daļa ieintresēta љajās lietās. tad nu lūk, forums ar nākotni. www.h4ky.net/f/ ierosinat savas idejas, ko gribētu tur redzēt u.tt. gaidam visus intresentus uz www.h4ky.net/f/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...