Jump to content
GIGN Forum

Pasaka


muris
 Share

Recommended Posts

Pasaka par GIGN.

Worm's aizdomīgi paķēra emku bet Dr.Pain lēnām piegāja pie worm'a un sāka griest ar knife.To redzēja macho.Tad macho ātri paķēra gloku un gribēja nošaut Dr.Pain, bet viņš netīšām nošāva gan worm'u gan Dr.Pain'u.Tad macho gribēja prasīt piedošanu worm'am bet worm's teica lai nopērk 2 kastes ar Aldari,un ja nopirks tad piedos.Nu tad macho tā arī darīja.Nopirka,atnesa,iedeva.Worm's teica ''Pretīgs alus'' un teica lai aiziet vēlreiz un nopērk jau 4 kastes ar Cēsu alu.Nu macho atkal nopirka,atnesa,iedeva.Worm's teica ''Labs''.Tad macho domāja ''Beidzot viņam garšo un strīds beidzās'' nu strīds beidzās bet..

Nākamajā dienā atnāca Pulkvedis,viņš teica lai atnāk uz vietējo krogu iedzert.Nu macho ar worm'u piekrita.Aizgāja,un katrs izdzēra 80 Litrus.Viņi vēma,bļaustījās utt.Tad atnāca daudzi no GIGN.Un viņi mierināja macho un worm'u.Bet macho teica lai viņi arī katrs izdzer pa 80 Litriem,bet ja nē tad atņems acc un GIGN servera.To padzirdējot visi dzēra cik varēja...

Tad macho un worm's jutās labāk... un pat smējās jo dažiem alus tecēja pat no deguna.

Tad viss GIGN komūns uzrīkoja pikniku un dzīvoja zaļi.

Link to comment
Share on other sites

baigi labais, man nereaali patika! kad lasiiju taa smeejos, vienk psc, sen nebiju taa smeejies. chaliit, tev baigi labaa izdoma, neesi domaajis graamatas rakstiit? domaaju, macho, worms, Peins un galvenais gign admins Pulkvedis buus patiika paarsteigti par shaadu pasacinju :rolleyes:

muris raida tieshi sirdii, lai saveejiem ir saveejiem, bet HEITERIEM nav smaida! bla psc kaa besii visi shitie HEITERI kaa Pinkijs un paareejie, pashiem vienk nav iekshaa, lai kko uzrakstiitu un tad tikai maak nodirst citus, pashi droshvien majaas visu dienu drochii un spelee cs, psc... muri, nesatraucies, ka vini tevi apsmej, vienkaarshi viniem skauzh, kaa jau HEITERIEM...

muri, ja nav gruuti izdomaa veel k-kaadu liidziigu staastinju, gribaas veel pasmieties un uzlabot noskanojumu :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

bļa tā rēcis sen nebiju, pasaucu mammu un viņai arī patika šis stāsts, ir tikai viena porblēma tu raksti, ka mačo nošāva gan worm, gan dr.pain, tad kā worm pēc tam varēja uzprasīt alu? :blablabla:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...