Jump to content
GIGN Forum

Vnc Server


lemy
 Share

Recommended Posts

:D:D Lai varetu piekonekteties citam datoram?

pie velna nekas nav jādara. vari sākt ar to, ka uzliec datoram, pie kura gribi piekļūt, vnc serveri, ja ir windows xp, neliec neko, jo viņam jau ir radmin`s. windowsam arī porti automātiski ir atvērti. mycomputer properties vari uzlikt, lai atļauj konekcijas no citiem datoriem. tālāk vari no cita darota, izmantojot ip vai hostname piekonektēties. ja ir rūteris, nāksies forwardot portus.

ja gribi vnc, nokačā serveri, uzliec uz pc, kuram gribi piekļūt. neaizmirsti uzlikt paroli. windows firewall pats jautās, vai atļaut šai programmai pieeju internetam. atļaujam. tālāk forwardojam portus, ja ir rūteris. un tad no jeb kura kompja, novelkot vnc client, ir iespējams piekļūt šim datoram. ne vienmēr, jo mēdz būt visādi tīkli, bet ja ir normāls ISP, tad var.

Link to comment
Share on other sites

peleeci :violent:

ar to remote desktop dazhreiz ir shaize, nezinu kapeec bet darbaa ne visiem kompjiem iet , kautvai izrubii firewaall vai arii ierubii un setiingos uzliek ka laizh cauri remote desctop.

VNC lietoju kad nevar remote desctop: n0r3k pareizi saka , tik kad uz kompi kuram piesleedzas , palaizhot vcn serveri uzliec paroliiti, un tam kas konekteejas pasaki paroliiti :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...