limperis Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Uztaisiju Mazu Half Life Moviju My Second Movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Nekaa jauna, vispaar man HL nepatiik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 Man ta shkiet ka lielakajaj daljai HL nepatik! jo shis tach ir cs forums! Ja kas mans otrais movijs! pirmais sanaca vispar lazha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Sakuma vnk lekasana nav interenasnt muviks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 man patīk HL, tikai nevaru onlainā spēlēt P.S.- mooviks normāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 THNX crushy! Da man nav no ka pat uztaisit jo maz labu speletaju kas ierakstitu demo! atliek tik pasham rakstit demo! nu man shkiet ka ir norm otrajaj reizei! xexe uztaisiju tresho! tik shis man gan shkiet ka ir iznacis pastulbs! Training Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Arprac sen nesu spelejis hl , bet ka tik recigi kustas tie modeli , tas bija nice!! Movies normals , vizmas nav cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 nju tā ne īpaši vismaz nebija cs kārtējais move 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 paldies par vertejumu! netaisiju cs muviju jo parak lena spele un neliekas interesanta! cs uzspeleju vienu reizi divos meneshos! Driz bus interesantaks muvijs! Paldies ka nebijat skarbi pret mani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Traffic ar tur pamaniju pie killeriem. bet nu, visu cieņu, nebija slikts movie, tikai tur grūti iebraukt, kas ir kruta un kas nav, lai varētu tev kādu acenku likt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Sis movie man izraisija gribesanu uzspelet half-life. Movie - Neteiksu, ka patika. Bet neteiksu ari ka nepatika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 (edited) paldies! Uztaisiju vel veinu! bet shkiet ka stulbs sanca! jo taisiju pa nakti un galva jau bija biku dulla noo tik ilgas sedeshanas! Training Nu Half- Lifa ir kruti ja tu shauj un vel pie reizes leka! un ir kruti ja tu izmanto visus ierochus nevis vienu visu laiku! aa un viss nobiskakais ir ja tu izmanto egon(Skan taka puteklju sucejs un shauj ar zilu lazeri) Velak noediteshu un iedoshu savu cfg! Edit: Mans CFG ja kads atrod setinfo - var nemaz nemeginat to izmantot jo man jau sen admina tiesibas ir uz IP EDIT: Ak dievs! esmu ielicis divus vienadus muvijus(tiko parlasiju visus komentus) nu nekas!(cerams) Edited June 11, 2007 by limperis Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) Tiri normali 7/10 hl pedejo reizi speleju pirms kadiem 6gadiem. Edited June 11, 2007 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 (edited) Paldies par vertejumu! tik pa kuru moviji tas bija? pa "My second movie" vai pa "training"? Edited June 11, 2007 by limperis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now