esctm Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) Tātad šodien sastapos ar tādu problēmu sēdēju savā lapelītē līdz pekšņi uzpiedi uz forumu , un never vaļā tad es rr pc meģinu ieiet lapā, bet lapu never vaļā , es sāku tajutāt draugus vai viņiem ver, un viņiem tiešām ver! Un tad pēkšņi iraugu kad lapai veroties apakšā parādas kkds mēsls , meģināju ar print srceen 10 min kamēr noķēru , īsto momentu! Tad nu lūk apsties un meiģini palīdzēt: ps ši lapele nejiet vienīgā visas pārējās iet. Edited June 7, 2007 by esctm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Paprovee ar citu interneta paarluukprogrammu ieiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 Mop nejiet tik un tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 tas nevar būt, ka citiem iet un Tev neiet. Tev hosts fails, iespējams, ir čakarēts. tas, ko tur apakšā lādē ir fails, lai parādītu Tev erroru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 n0r3k said: Tev hosts fails, iespējams, ir čakarēts. tas, ko tur apakšā lādē ir fails, lai parādītu Tev erroru. O jā tur tev taisnība man visas lapas kuras neexistē rāda to c:/windows ps es saku visiem iet man nē, pārbaudi pats tev ies! , bet man rāda kad tjip lapa neexistē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 Ps vispār nē es tik tgd ievēroju kad lapas kuras neexistē viņām ir cits error nekā manai! WTF? SKTĪT atachā Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 esctm said: SKTĪT atachā ā un vel kas vienīgais veids kā tiku klāt lapai ir proxy! bet banāns man nav nekur es skatijos visur KUR VARĒTu būt problēmā? vai arī man visu atlikušo mūžu būs jāmeklē labs proxy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 esctm said: bet banāns man nav nekur es skatijos visur KUR VARĒTu būt problēmā? vai arī man visu atlikušo mūžu būs jāmeklē labs proxy! EDIT : veram ciet labāk nestāstīšu , kas man tur bija par prikolu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts