novijas Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Ir viena problema kad ieju cs vins nomet leja kad met auksa vins atkal nomet.ka man to labot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Blakus vel nav kada proga atverta, kas to varetu izraisit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 he hei novik man arii taad fiska sodien paraadiijaas tad kad biju iegaajis MW !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 Nav blakus neka ieslekta.vienigais tas ir skype bet meginaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 (edited) Ja es nokachasu XTCS tad varbut bus savadak? Edited June 5, 2007 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 iesaku XTCS vieta so vai so pietiekosi daudz seederu lai pa 5 min novilktu!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 Da es windowsu parinsteleju uzreiz viss iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 jeee karoce riit tu naac pie manis un man arii paarinstaleejam!! davai ap kaadiem 10.00 !! ok!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Pilnīgi viss ko lazda rakstija, bija spams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 tu pats tagad spamo!! es vnk priecaajos ka man arii viss straadaas un lai riit vins naak pie mani paarinstaleet windowsu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Jā...sāksim forumu izmantot kā čatu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ir nu gan par ko priecāties. lai tiktu vaļā no vienas sīkas problēmas, pārinstalēt windowsu - gudri. iztērē vairāk laika. bet nu ko tur, jūs tak tāpat visu dienu pie kompja vien sēžat un spēlītes spēlējat, kāda var būt runa par laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts