Jump to content
GIGN Forum

Windiitis


Traffic
 Share

Recommended Posts

dabuju local area connection, bet neta vel nav. varbut kads kam ir lattelecom nets var nosaukt dazas lietas. atveram local area connection,properties,atrodam saraxta i-net protocol(tcp/ip),klik un properties, un man vajag visu saistiba ar DNS UN WINS. var likt ari bildes, pls izpalidziet.

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt visvienkāršāk ir pie instalācijas sadalīt cieto divās daļās. Lai nākamo reizi kad pārinstalēsi nekāos diskos nebūtu jāraksta :thumbsup:

p.s. tev ir jāatrod tai tīikla kartei draiveri, savādāk netu neredzēt.

Edited by WolfBlade
Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

p.s. tev ir jāatrod tai tīikla kartei draiveri, savādāk netu neredzēt.

var ta piem darit ja man tagad ir cietais sadalits 2 diskos man ir c un d tatad es uz d varetu atstat visus parejos failus ko vaig un parinstalejot window izdest visu c tad no d parnest uz c un tad d likvidet jo man d vairak nebus vaidzigs! to es domaju darit parinstalejot vai ta var izdarit? :) :@

Link to comment
Share on other sites

traffic, par edit pogas nelietošanu, cepumu Tu noteikti, ka nedabūsi, bet pie lietas :)

ja noskrūvēsi kompim vienu vāku un sameklēsi ciparus uz mātesplates ...

kā jau varbūt būsi dzirdējis, tie var sākties like this D875, D945 utt.

Viss, ko vari darīt - šo seriālu ievadīt intel.com mājaslapā un novilkt draiverus, ja Tev, protams, nav kāda superkruta mātesplate like asus vai abit vai cita ražotāja, kas nav intel. Tad uz mātesplates būs papildus nosaukums, kas būs jāievada attiecīgajā ražotāja web adresē un pie support varēsi novilkt visus nepieciešamos draiverus.

Link to comment
Share on other sites

vo bingo. intel lapā meklē D865PE

Vai nu D865PERL

vai arī D865PERC

viens burts norāda vienu integrēto draiveri. tātad, Tev būs problēmas tikai ar vienu :)

Lieku uz PERL, jo PERC nav integrēts lans.

EDIT: vai arī vincistera variants. pat viņa variants būtu precīzāks.

Edited by n0r3k
Link to comment
Share on other sites

ta ari dariju

edit: ta problema nevar but saistita ar ethernet control? es palasiju LAN draivera setup.txt un tur ir nedaudz minets par ta apdeitiem un draiveriem

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

pirms paaris dienaam visam shitam izgaaju cauri !!

ar tiiklla karti man prob nesanaaca win pac uzreiz visus drauverus sameta bet sanaaca probleema ar videokarti kur vienk novilku draiveri un viss notikaas :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liels paldies visiem, kas man palīdzēja. Izrādijās, ka vaina bija tur, ka bija nepareizie draiveri. Uz grāmatinas nosaukumā nebija viena nozimiga burta, bet tas bija pirkuma talonā. Tagad vienigi viena tizla lieta ir, ka nevaru tikt vaļa no lieka local area connection. Izdzēst nevar, disablot ari ne, neko nevar.

EDIT: dabuju nost.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Čau atkal! :) Šoreiz man vajag pārinstalēt tikai pašu windowsu, bet ne cieto. Nu vo tieku līdz vieta, kur man prasa - wich windows installation would you like to log onto. Un pirms tam vēl ir rindiņa 1: C:\WINDOWS. Diemžēl nevaru nofočēt to, kā tas izskatās. Nu es tur pamēģināju ierakstīt 1. Parādās Rindiņa C:\WINDOWS un atkal kkas jāraksta, tikai nezinu kas. Ierakstīju repair, nekā. Palīdziet, lūdzu!

Link to comment
Share on other sites

Piedodiet par 3x pēc kārtas postu. Bet. Kr4 Sākumā es darīju tā - ieliku bootable win xp disku un restartēju pc, tad man tur sanāca tas čakars, ka es nesapratu, kas man tur ir jāievada. Tagad izdarīju tā, ka ieliku disku, bet nerestartēju pc. Uzliku install optiionu-upgrade windows version. Pirmajā instalācijā man uzmeta, ka nevar pārtkopēt kkādu failu, kas vajadzīgs advancētākiem lietotājiem, nu nekas uzliku skip. Tiku līdz vietai, kur restartējas kompis, tad windowsā iekšā nemaz neiegāja, bet sāka pa taisno kko instalēt(nespiedu nevienu pogu, kad to prasija, lai boototu cd) Nu un instalējot izmeta atkal, ka trūkst fails ak37ccvr.sys pēc kā atkal jārestartē kompis. Tālāk netieku. Un tagad man ir tā, kad slēdzu kompi, tad man prasa, ar kjipa kādu sistēmu ielogoties:1. Windows XP Professional un 2:Windows Xp Professional Setup. Repairot pc tā arī neizdevās.

EDIT: Nezinu, kas bija pa problēmu, bet ar trešo reizi viss aizgāja ;) Un vēlreiz atvainojos par veseliem diviem nevajadzīgiem postiem. :(

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...