*ADIO||TM*|Bam Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Sveiki... Man ir taada maza probleema ar serveri... es nesaprotu kapeec bet manaa serverii LJOTI biezi daudzi speeleetaaji uzkaraas uz spectatoriem vai vienkaarsi visu laiku raadaas dead. ??? saakumaa domaaju ka speeleetajiem tur visu laiku kkas cakareejas... bet tas notiek paaraak biezi un katru reizi ir cits speeleetaajs.. tapeec nodomaaju ka vaina ir manaa serverii!! ja nu kaads zin kas pa lietu un kaa taa risinaama tad nu luudzu atbildiet!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 (edited) YO. Spekteitos rāda cilvēku, ja tas ir piekonekteejies, vai vēl nav izvēlējies tīmu, un, protams, ja viņš ielīdis spekteitos A ja cilvēciņš visu laiku rādās ded, bet neiet ārā, zna4it viņš ir izvēlējies savu tīmu, bet vēl nav izdomājis, ar kādu personāžu viņš spēlēs edit: ā, un risinājuma tam nav (ja nu vienīgi kik). Edited May 29, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ADIO||TM*|Bam Posted May 29, 2007 Author Report Share Posted May 29, 2007 eu veciit tu domaa ka es esmu galiigs bots!!!? es saprotu ja vins spectatoros ir kaadas paaris sekundes kameer izveelas tiimu kuraa speeleet bet ne jau visu laiku... un mapi nomainot arii nepazuud maita!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 eu veciit tu domaa ka es esmu galiigs bots!!!? es saprotu ja vins spectatoros ir kaadas paaris sekundes kameer izveelas tiimu kuraa speeleet bet ne jau visu laiku... un mapi nomainot arii nepazuud maita!!! Varbūt Tev vislaik uz servera ir uuuuberlielas mapes, kā arī pašam ir uuber leens nets tādējādi mapes ka4ājas ar uuber leenu aatrumaa tā rezultātā vienas mapes laikā mape nenoka4ājas .. vnk uuber!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ADIO||TM*|Bam Posted May 29, 2007 Author Report Share Posted May 29, 2007 noup... mapes lieku normaalas... de_dust2 u.t.t. un nets man nav no tiem labaakajiem bet nav jau arii taads uuber suuds... kr4 normaals nets!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now