Surr Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Es protams vienmērs esmu brīnījies cik lielam dzives neveiksminiekam jābut, lai būtu prieks draugos izsūtīt 2000 uzaicinājumus nepazīstamiem cilvēkiem, kačāt statistiku utt., bet nu pie tādiem smerdeļiem esmu pieradis. Nesaprotu vienu. Neesat iedomājušies, ka visu šito draugu fucker un pārējo sūdu lietošana palielinās tieši par 90% iespēju, ka jūsu pašu draugiem.lv logins un parole klejos pa internetā un būs pieejams jau tālāk citiem pumpainiem padsmitgadniekiem, kuri savukārt sevi lepni dēvēs par hakeriem, nāks šeit pat gign forumā, spamos un piedāvās registrēties jaunā hacking forumā, kur "pieejamas daudzas jo daudzas draugiem.lv paroles"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eAmon Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 da man taas paroles bijushas nebijushas, ja man nozog man taa programma vajadziiga vienai lietai siikumos nestaastiishu, bet vinja praktiski noder, lai guutu sev labumu arii matereaalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zachizs Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Kāds linku war iedot? Or uz emile atsutit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Es nesaprotu kada jēga uzka4āt draugos statistiku... Labums nekāds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 keylogger imo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 palubee neiet !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts