C-RusH Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Sveiki, lieta taada, kad es biju pieregistrejies paypal ar Latvijas akauntu bet nevaru sanemt naudu, tas ir tikai latvijai un daudz vel citam valstim, ok es to akauntu izdzesu, reali iedomajos varbut uztaisit ASV akauntu ( jo ASV ir viena no valstim kurai var sanemt naudu no cita paypal lietotaja akaunta), nu ko domats darits, paprasiju tam dzekam ( vins ir no ASV ) postal code,numurus utt, visu sarakstiju un gatavs, esmu pieregistrejies kaa ASV un man var atsutit naudu, bet es nezinu kaa vinu no turienes dabut laukaa, jo reali ja es butu ASV pilsonis un dzivotu ASV, tad laikam es vareetu iznemt no bankas.. Un man ir jautajums, vai vispar man ir iespeja iznemt naudu no paypal ASV akaunta vai arii nee ?? Personigi liekas, kad nee, bet neesmu izsti dross jo saskaros pirmo reizi ar paypal tapec jautaju jums . Un man intresee vai vispar var caur online no ASV uz manu karti atsutit naudu ? Neintesee caur pastu, parak ilgi+nau tik liela naudas summa, lai cakareetos. Ja kaads zina citu drosu, naudas parsutisanu caur karti no ASV uz karti LV, vai jebkada cita veida (iznemot pasts) tad klaaj valjaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Liela problema ir ta, ka paypal nemak atsutit naudu uz musu bankam. Tev vajag uztaisit akountu ne tikai aremzju paypala, bet ari arzemju banka. Ej uz www.etrade.com un uztaisi money accountu. Tev bus japiezvana tai bankai un iespejams, ka tas nebus for free. Pec tam tu no bankas varesi dabut debetkarti. Savukart paypala noradisi etrade banku un nauda ripos ieksa etrade konta. lasi sikak seit - http://moneyblogger.net/archives/2006/07/2...in-your-paypal/ Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Hmmm. Vai gadījumā paypal nevar reģistrēties tikai no 18? (es īsti nez, bet man tā liekas) Man viss aizgāja, nezinu kas tev tur īsti neiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Var gan tikai no 18. C-Rush , cik zinu naudu ir viegli pārskaitīt. Pats gan neēsmu to darījis , bet varu pajautāt cilvēkiem* kas ir. Edited May 24, 2007 by Invader Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted May 24, 2007 Author Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Hmm 18? Intresanti, nekur nebiju izslasijis, vai vienvard sakot nelasiju, itka lidz 18 gadiem tapat nepilni 2 menesi, bet tas man liekas nau svarigi pamainit ciparus tapat var i guees. Beff velak pameginasu tagat nau laika, un invoder, jaa paprasi kadam kurs to ir darijis butu loti jauki. Edited May 24, 2007 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now