Feik Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 "a es vot jau bērnībā ar macho un wormu kopā smilšu kastē cs spēlēju " ahh mazie beeebuki, cik gados tas bija 1-3?? tu nugan mani sasmiidinaji EDIT: --------------------------------------------------------------------------------- emm.... ja taa padoma nah gign liek banu uz permently teiksim katru riitu gigna nav ppl vispar pa dienu peedeja laika ar max pat nav aceros kad senak taja max vienmer tur... taka visi normalie ppl kas gigna speeleja 24h (nezmazvai) tie visi ir nobanoti, kaapec, tapec kad dazi ibli ir izdomajusi kad 4ito, peeeec daudziem daudziem gadiem... kavtvai citi kas nav banu dabujusi ar vairs nespeele tik biezi gigna, jo kaapec, tapec kad ir redzejusi kaa gekins bez 4itiem speele dabun ban, parada kad aizsutijis busteri bannu _____________________________________________________________ srry nav pa teemu Puse no cilveekiem, kas agraak speeleja bija chiiteri! tagad busters ir uzlikts!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Varbut enjoy vakar bija viira duusha! paskatisimies, ko sodien rakstis! Es ari reizem palieku nesavaldigs, kad esmu (un reizem ari skaidra ) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) pore lolita Edited May 13, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 2. Kādu atieksmi? ko es izdarīju... :/ tikai pateicu ~5rupjus vārdus. haha kas tev daudz skaitās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 da lab vis close dis topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ^^ viss okey vechi, nogaidam nedēļu un atkal masēsim jūs visus gign serverī cerams ja bans tiks noņemts, nekas jau nav noticis, piedodiet ka skandalizējos Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 get real. tas bija tāds uzauciens, bez gruzona.. ak tā? Superīgs attaisnojums. Tikpat labi "kunja, atmiinee, ****ras, bomzi ko tu dirs" arī bija uzsaucieni BEZ GRUZONA. lol. zorg, pēc nākamā tava debīlā posta, tev būs atvaļinājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts