Jump to content
GIGN Forum

Banned

Guest enjoy
 Share

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kaada jeega tev te kko rakstiit sesk?

tava attieksme, kā jau minēju iepriekšējā postā. tagad čalis ieraksta, ka esi pelnijis banu, un tu viņu apsaukā.. evil6.gif

EDIT: stoned... smoke.gif

Edited by HoLLow_LiFe

baigaa apsaukaashanaas sad.gif ej paraudi

davaj iedod savu skaip niku, sarunaasim kko

ej tak tu dirst dauni nelabojamais!!!!!! man ar tevi nav ko runāt, kā tev tas nepielec, tiešām atsaldēts esi? jūtu tev līdz.

eusa_clap.gif , kāpēc man būtu jātvainojas, par to, ka esmu piešāvis vienu 9 pa daudz, kā jau r&r teica.

attieksme eusa_naughty.gif

Es nezinu, tu būtu baigi laimīgais, kad pēc izrunāšanās tavā mīļākajā serverī tevi kāds pasūtītu dirst uz diviem gadiem?

Mani arī nesen nobanoja no viena zviedru servera par kempošanu. Prikols bija tāds ka ne reizi uz vietas nebiju apstājies, vislaik pārvietojos. Man ir aizdomas ka tas pimpis mani nobanoja (nu ok, tikai uz stundu, bet tik un tā), jo es viņu iepriekšējā kartē ownoju kā dēlu. Gribēju piereģistrēties forumā un nodirst to utaino losi no galvas līdz kājām, nekāda atvainošanās prātā nenāca, bet tiem pidiņiem tur viss zviedriski un es nesapratu kādu erroru man pie reģistrēšanās izmeta. Nu tas tā.

Skatos, ka labi, ka topika autors ielicis visu sarunu. Pēc visa izlasīta jāsaprot ka uzdirsiens bija totālā beztēmā un ja es būtu hollow life vietā es droši vien atvaļinātu čali uz kādu nedēļu. Man liekas hollow lajfītim biš smadzenēs kaut kas iespiedās, ka viņš sešus deviņniekus uzrakstīja. Man ar trim būtu pieticis.

Enivei, piekāp pēc nedēļas, banu noņemšu.

Guest enjoy

zinu, izklausīšos pēc dirsā līdēja, bet macho izdarīja vispareizāk.

Pēc nedēļas jau man nervi atkal būs ok, Hollow life būs pārdomājis dzīvi un mēs kļūsim par labākajiem draugiem naughty.gif

labi, beigās jau es ironizēju, bet piekāpšu pēc nedēļas, cerot ka macho šito vēl atcerēsies.

un hollow, moshka manas rupjības vispār bija domātas kādam citam ne? tāds uzsauciens visiem ne?

Guest enjoy
citējam PM no jaukumiņa:

atvainojos, bet daunis esat Jūs! wink.gif

Cik Tev gadu puikiņ? 10? 11?

Es tev rakstīju to privāti , lai nebūtu te visiem redzot jādiršās, bet tu atskrien te un sūdzies ne? diezgan stilīgi vecīt, neko teikt. No GIGN adminiem es chista ko tādu nebūtu gaidījis, zinot ka visi ir nopietni vechi uz ~20gadiem.

Tu vnk grauj šī servera godu šitā darot :/

Iedomājies kāds kauns Tev būtu ja izrādītos, ka man ir piem 10gadu (nekur neesmu teicis savu vecumu), bet Tu rupji sakot "mīz" atbildēt normāli?

Tu esi īpašs gadījums. Un liekas ka ar ACC esi apbalvots jo esi kāda v.i.p. šeit attāls radinieks vai vnk nospēlējis ~100 000h. Jo citu iemeslu chista nevar būt :/

enjoy, idiot, tev jau ir samazināts termiņš uz nedēļu, tā kā enjoy it! hollow^life ir saganjojies, var redzēt pēc daudzajiem postiem, iesaku ar viņu nestrīdēties tādos gadījumos smile.gif un ja jau esi admins kā teici, tad pats saproti, ka braukt virsū adminam nav labi...

Cik Tev gadu puikiņ? 10? 11?

Es tev rakstīju to privāti , lai nebūtu te visiem redzot jādiršās, bet tu atskrien te un sūdzies ne? diezgan stilīgi vecīt, neko teikt. No GIGN adminiem es chista ko tādu nebūtu gaidījis, zinot ka visi ir nopietni vechi uz ~20gadiem.

Tu vnk grauj šī servera godu šitā darot :/

Iedomājies kāds kauns Tev būtu ja izrādītos, ka man ir piem 10gadu (nekur neesmu teicis savu vecumu), bet Tu rupji sakot "mīz" atbildēt normāli?

Tu esi īpašs gadījums. Un liekas ka ar ACC esi apbalvots jo esi kāda v.i.p. šeit attāls radinieks vai vnk nospēlējis ~100 000h. Jo citu iemeslu chista nevar būt :/

tu ar mani privāti gribēji palamāties!? zini ko? ej lamājies publiski, jo man ar tevi nav ko privaati runaat.

Abi labi - halowam aizrādīs un viņš kļūs saprātīgāks, a tev vispār vaidzētu nahrenizēt, ja nemāki muti paturēt aiz zobiem...

Paaudzē bišku kultūru labāk - izlasi kādu jēdzīgu grāmatu, vai iemācies kādu pieklājības frāzi, nevis māci maziem bērniem rupjības

Būtu paklusējis sen bans būtu noņemts, nevis kurinājis visus...

Karo4, manas domas, ka tev vaidzētu pāris dienas atpūsties, nevis tāpēc, ka esmu ārsts un nosaku tavu prāta spēju līmeni, bet tāpēc, ka neproti pzklusēt kad vajag

Un Dzīvīgais vienkārši, lai liek šāda tipa izlecieniem banu uz pāris dienām nevis uz pāris gadiem, un neprovocē, bet ignorē.

Vot i viss ko vēlējos pateikt

Edited by Dj_erix

No sakuma lasot domaaju - nu gan hollows parspiileejs vispaar butu tas bans uz dazham dienaam maksimums jasamazina bet peec nakamo divu lapushu izlasiisanos kuri vien sastaaveeja no tavas pastaaviigaas citu speleetaaju nerespekteeshanas un lamaashanaas vieniigais ko varu teikt ka tev ir paveicies ka dabuji to banu samazinaatu uz nedeelju, es buutu nevis samazinaajis bet palielinaajis uz permamentu, shadi nervu kamoli kas nesaprt kad pakluseet un kad nee nevienam nava vajadziigi... zaban.gif

Guest enjoy

Eu, bet vechi neaizmirstat, kādā es situācijā biju ^^

Neviens jau nebija teicis, ka man banu ņems nost līdz tam brīdim, kad macho to pateica. Es, neteiksim biju panikā, bet besis man bija konkrēts.

Tgd esmu daudz maz nomierinājies, aizūtīju jau atvainošanos Hallow un ceru ka neienīstat mani tikai tpc, ka es pagruzījos unsure.gif

smiliez.de_2551.gif

EDIT:

"nerespekteeshanas un lamaashanaas"

nokopē man tos nerespektēšanas gadījumus, lai es varētu saprast ko esmu nerespektējis un mosh sākt respektēt.

Edited by enjoy

visprātīgākais tev būtu neko vairs nerakstīt wink.gif Kautgan, varbūt, ir jau pa vēlu, žēl, ka nespēj saprast, ka dažreiz labāk ir paklusēt, kas šajā gadijumā tev bija jādara pēc macho posta

Atvainojos par iejaukšanos!

Tas enjoy izklausās pēc riktīga jakļa.

Kapēc ?

Raksta ka 3 gadīgs bērns , kas sēž pie kompīša un raud , jo redzies dabūjis banu "ne par ko" !

Sviests...

Lai iet pachillo pa āru , kad ir gatavs spēlet atkal ar normālu atieksmi , lai raksta vestuli macho vai kādam citam adminam.

Atvainojos par iejaukšanos!

Tas enjoy izklausās pēc riktīga jakļa.

Kapēc ?

Raksta ka 3 gadīgs bērns , kas sēž pie kompīša un raud , jo redzies dabūjis banu "ne par ko" !

Sviests...

Lai iet pachillo pa āru , kad ir gatavs spēlet atkal ar normālu atieksmi , lai raksta vestuli macho vai kādam citam adminam.

Da, blaviens tu pats izklausies pec 3 gadiga berna! smiliez.de_2428.gif

Manuprat, problema ir atrisisnāta! Enyoy tiksimies nakosnedel wink.gif

laugh.giflaugh.gif ble ja juus rakstat par to hollow_life tad taa ar rakstat besij ara kad manu niku kad kroplis nopizgija :@

un lama- tadi ir tie gigna admini, saac pierast pie taa

"Macho- Mani arī nesen nobanoja no viena zviedru servera par kempošanu. Prikols bija tāds ka ne reizi uz vietas nebiju apstājies, vislaik pārvietojos"

jaaa jaa macho tikai cempoji ... dry.gif tas ir tas pats gadijums par visiem baniem ja tu ietu censtos darit taa lai tev nonemtu banu vini paraditu 100x lietas deel kaa vini tev vel varetu banu uzlikt... saaac pierast pac pie savas atieksmes citos serveros macho + ar tavu atieksmi tev buus daudz bani neparko ... pac dafiga dabolse esi neparko nobanojis dry.gif

edit:

Hate It Or Love It bloodlord Still LOX

pilnigi piekritu biggrin.gif:D:D:D kaa mani sitais sasmidinaja wink.gif

Edited by >hollow<

es gignaa ar dazhaadiem nikiem ik pa laicinjam speeleeju ~4-6gadus, pirms veel bija jaunais serveris nopirkts speeleeju.

Speeleeju arii tad, kad gignieshi kickoja visus par GIGN skina njemshanu.

a es vot jau bērnībā ar macho un wormu kopā smilšu kastē cs spēlēju wink.gif

"a es vot jau bērnībā ar macho un wormu kopā smilšu kastē cs spēlēju "

ahh mazie beeebuki, cik gados tas bija 1-3?? biggrin.gif tu nugan mani sasmiidinaji laugh.gifXD.gif

EDIT: ---------------------------------------------------------------------------------

emm.... ja taa padoma nah gign liek banu uz permently dry.gif

teiksim katru riitu gigna nav ppl vispar pa dienu peedeja laika ar max pat nav dry.gif

aceros kad senak taja max vienmer tur... taka visi normalie ppl kas gigna speeleja 24h (nezmazvai) tie visi ir nobanoti, kaapec, tapec kad dazi ibli ir izdomajusi kad 4ito, peeeec daudziem daudziem gadiem... kavtvai citi kas nav banu dabujusi ar vairs nespeele tik biezi gigna, jo kaapec, tapec kad ir redzejusi kaa gekins bez 4itiem speele dabun ban, parada kad aizsutijis busteri bannu jhatka.gif

srry nav pa teemu laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Edited by >hollow<

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...