Jump to content
GIGN Forum

Umm....

Th3_Hollow
 Share

Recommended Posts

Nez nez. Ar to mapi ir tads cornaviks, ka ja vinju izdes tad ska windows atjauno no system recovery vai kadas faking pakaljas tos izdzestos failus un kompi neizdodas sacakaret... :/

Gan jau ka tas ska busteris lasa kaut kadus sistemas numurus no registra un lime kopa. nevaidzetu but gruti ar regmonu un filemonu no sysinternals izpipet, ko tad un ka tiesi busteritis izrekina datora uid! smile.gif

Hollow dzeks gan riktigi lielijas, ka nu vins uzhakos gignu, bet izskatas, ka vins ir pazudis no foruma (macho - tu tak vinu neizbanoji... ? sad.gif lajuj pasmieties).

Varbut tapec, ka kompis neiet... bet uz to neliktu, jo kompi ar dzesanu ir gruti sacakaret. XP zaraza.... sad.gif Es pat meginaju parsaukt failu un vina vieta ielikt citu (nu piemeram kerneli.sys), bet windows veinu pec rebota vienalga bija atjaunojis. Pat lokosana nepalidzeja. (nu es jau ari parak necentos savu kompi sacakaret kopa ar visiem restore folderiem).

Lai nu ka, gribeju teikt, ka hollow ir neglabjams mulkjis un liekas, ka dzekins splaju augstak par degunu! smile.gif

...bet hollow - par 0.50Ls esmu ar mieru tev uztaisit kodu, kad busteri banu nonjem!

Beefy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...