SuperRembo Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 http://yy.lv/download.php?f=42216 Si demo nav no GIGN, un neuztveriet ka spam. Velejos, lai jus novertejat visus XBPW speletajus un pasakat vai visi bija tiri, jo uzskata ka 2-3 pie mums 4itoja, es uzskatu ka tada gadijuma godigak ir, ja vertē no malas. Pagaidam ieliku demo 1wish klanam, jums, netgames, domaju vel ielikt sur tur vertesanai. Ja varat noskataties un novertejiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaris Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 nu es izskatijos visus no vinjiem no saakuma jau liekas tiiiri visi bet nu kad naak beigas ta taa azidomiigi neraali hs saka birt tam no sound dzekinjam ..bet pilniibaa nekadu aizdomu nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artis1991 Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Man liekas ka viss bija pat paarak tiirs... Vieniigais dazi fragi ult1mated bija tadi diivaini bet nez vai tur slepas wh Un veel kas esu dzirdejis Ka CW nevar izmantot botgun jeb lielo Kriigu bet tas taa un tie kas saka ka 4iiteri Man patik tie speeleetaji kas spele uz skanu tadi kaa es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now