tk1 Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Vajag cilvekus, kas zin ļoti daudz par CounterStrike1.6 servera konfiguraciju! un daudz ko citu! Iesākumam! Taisu Dobeles CounterStrike1.6 serveri! Ar labāko Dobeles provaideri! (SL-NET) Vajadzīgi cilveki, es kā Dizaineris un vājš programētājs taisu mājaslapu un tās dizainu! mb kads jav bija redzejis DF_ mājaslapu kas darbojās neilgi! Vel vajadzīgi! Zinoš programētājs! - kas parzin AJAX PHP MYSQL HTML! Cilveks kas rupēsies par CS servera kartem un cfg! - configurēt serveri bazētu uz *nix! Serveris jav darbojas, un frīzumā tiks uzlikts kā standarts Dobeles internetzālē! Visi interesenti [email protected] ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ablomijies? Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 ew weciit es esu tas kuram tu gribeeji paliidzet ar to webu iedo skype nik un buus vieglaak sarunaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 man uz pc stav ubuntu server! bez grafiskas vides! skype tur nebus! es no draudzenes pc, un no inetzales vienigais varu pa meilu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ablomijies? Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 varbut tad tagad sarunaajam kas un kaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now