Jump to content
GIGN Forum

Tām.

rusty
 Share

Recommended Posts

varbūt kādu interesē. man ir vaidzīgi jūsu fragi, bet jābūt 6 un vairak kiliem uzreiz. veidošu jaunu mūviju - šoreiz tādu nopietnāku. būtu nepieciešami 10 līdz 15 tādi momeni, kur novāc tādu skaitu. fragiem jābūt obilgāti no gign.

P.S neuztraucas - jūsu fragus neuzdošu kā savējos. tiks pieminēts jūsu niks etc. - mēmā balva, ne?

P.P.S linku uz demo sūtīt man pm, lai citiem nagi neniezētu.

1) tikko saņēmu no rikky smukus fragus, kur kādās 10 sek 6 kili ar 2 hs.

Edited by rusty

nu tām. domāju kādas 10 sekunžu robežās. wannabe awp pro var ilgākā laikā radīt savu klasi.

P.S da nemaz tik grūti nebūs. piem. ja blood'am nebūs grūti atcerēties nosaukumu, tad viņam kas līdzīgs atgadās katrā otrajā mapē.

P.P.S vēl arī tāpēc, ka mūvijs paredzēts liels un laikietilpīgs. es vēl speciāli nolīgšu kādu prfoiņu, kurš ir māsters uz photošopa.

P.P.P.S vispār lai raksta tikai tie, kas var nosūtīt fragus, vai ko jēdzīgu pateikt. vaine, greEk? happy.gif

Edited by rusty

nu tām. domāju kādas 10 sekunžu robežās. wannabe awp pro var ilgākā laikā radīt savu klasi.

P.S da nemaz tik grūti nebūs. piem. ja blood'am nebūs grūti atcerēties nosaukumu, tad viņam kas līdzīgs atgadās katrā otrajā mapē.

P.P.S vēl arī tāpēc, ka mūvijs paredzēts liels un laikietilpīgs. es vēl speciāli nolīgšu kādu prfoiņu, kurš ir māsters uz photošopa.

Lai veicas wink.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...