rusty Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) varbūt kādu interesē. man ir vaidzīgi jūsu fragi, bet jābūt 6 un vairak kiliem uzreiz. veidošu jaunu mūviju - šoreiz tādu nopietnāku. būtu nepieciešami 10 līdz 15 tādi momeni, kur novāc tādu skaitu. fragiem jābūt obilgāti no gign. P.S neuztraucas - jūsu fragus neuzdošu kā savējos. tiks pieminēts jūsu niks etc. - mēmā balva, ne? P.P.S linku uz demo sūtīt man pm, lai citiem nagi neniezētu. 1) tikko saņēmu no rikky smukus fragus, kur kādās 10 sek 6 kili ar 2 hs. Edited May 4, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 6us UZREIZ? Nevis pa vienam? Būs tev pagrūti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 (edited) nu tām. domāju kādas 10 sekunžu robežās. wannabe awp pro var ilgākā laikā radīt savu klasi. P.S da nemaz tik grūti nebūs. piem. ja blood'am nebūs grūti atcerēties nosaukumu, tad viņam kas līdzīgs atgadās katrā otrajā mapē. P.P.S vēl arī tāpēc, ka mūvijs paredzēts liels un laikietilpīgs. es vēl speciāli nolīgšu kādu prfoiņu, kurš ir māsters uz photošopa. P.P.P.S vispār lai raksta tikai tie, kas var nosūtīt fragus, vai ko jēdzīgu pateikt. vaine, greEk? Edited May 4, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 nu tām. domāju kādas 10 sekunžu robežās. wannabe awp pro var ilgākā laikā radīt savu klasi. P.S da nemaz tik grūti nebūs. piem. ja blood'am nebūs grūti atcerēties nosaukumu, tad viņam kas līdzīgs atgadās katrā otrajā mapē. P.P.S vēl arī tāpēc, ka mūvijs paredzēts liels un laikietilpīgs. es vēl speciāli nolīgšu kādu prfoiņu, kurš ir māsters uz photošopa. Lai veicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 es vēl speciāli nolīgšu kādu prfoiņu, kurš ir māsters uz photošopa. jēga? labāk atrodi kādu, kurš labi Vegas rubī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 12, 2007 Author Report Share Posted May 12, 2007 tā. uztaisiju uptopic. dodu 90 %, ka rīt būs gatavs... tāka, ja kāds ir, kas vēlas, tad man pm ar savu demo no gign. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now