Jump to content
GIGN Forum

Mūzika


rusty
 Share

Recommended Posts

man noderētu jūsu neliela palīdzība. dorošvien lielākā daļa jau ir redzējuši filmu 300. man no šīs filmas nepieciešamas 2. dziesmas, kuruas man nav izdevies atrast. varbūt jūs zināt, kas tiek spēlēts ainā, kurā vētras laikā tiek sagrauti kuģi 34 min 29 sek. un otra aina būtu otrs rīts, kad sākas. pēc ainas kur pirmo reizi kaujas ar ''nemirstīgajiem''. precīzāk 1h 9 min 17 sek.

Link to comment
Share on other sites

Pameklē filemp3.com vai bithack - vienā no šiem bija 300 saundtreks - kādas 30 dziesmas pa 1-3min. Nu zinkā. Tādas orķestrīgas n šit. Nu karoče tieši no filmas.

Un nosaukumi tieši arī pielikti klāt kurā momentā ir kura smile.gif

Piem.

immortals battle

the ephors

the hot gates smile.gif Tā, kādu brīdi pēc filmas ir klausāms, pēc tam kautkā nav sanācis tāds noskaņojums, kad gribas klausīties tos gabalus.

Link to comment
Share on other sites

vēlviena lieta. nesen dzirdēju vienu dziesmu. precīzāk redzēju. un tur bij tāds jauks klips kā bariņš džeku mērkaķu kostīmos ārdās pa Parīzi. dziesma skanēja apmēram tā (piedziedājums):

so you, me baby ( kautkas izlaists) so let's do it like they do it on the discovery chanel.

Link to comment
Share on other sites

Ak dievs, tās 300 Spartans dziesmas ir visos torentos (tur ir visi soundtracki, kas bija filmā), kā piemēram paskaties: www.outlaw.lv vai www.danger.lv

un jā to otro lūgumu jau pateica extrord - bad touch smile.gif

Edited by asaris
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...