RefleXx Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 shon paarinstaleeju cs. saliku visu baigi skaisti. opengl, vertical sync off. fps 99 konstants. BET.. man peekshnji saakaas gljuki ar... nu nezinu kaa vaina ir, bet speeleejot man kursors uz mirkli iegljuko... nospiestais fire nenostraadaa...nav visu laiku, bet gadaas... man kaukad shitaads joks bija, bet es aizmirsu kaa es vinju "sachiniiju". Mosh kaads atceras? kaa es vinju "sachiniiju"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 I don't know...!!! Bet varbuut hitaa::neko nemaini optionos....lai paliek kaads vinjsh ir , protams , tikai fps uzliec cik tu parasti liec(es lieku fps_max 101).. Bet pameegjini kaa es teicu , es cs paarinsteleeju diezgan biezhi , un man jau zb ir visu mainiit taapec tagad nemainu , bet viss o.k Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 kad tev tas shits raadaas tad speelee nospied Esc un tad resume viss pazuud un ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 RefleXx cik skatos tec tas PC ir pats baigais gljuks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 man lidzigi bija vienu laiku... tas ar m$ intellimouse draiveriem bija man... pirms gaaju iekshaa cs, nospiedu ctrl-alt-del (ieksh winxp protams) un no "Processes" lista atradu peles ieladeto programu, panjemu ar labo pogu un izvelejos Set Priority->Above Normal vai arii High... pectam vairs negljukoja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now