Guest hippucis Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 mjaaa nu taa arii ir . taa pa visaam zinaam saka ka virs Vairinjas pils pacels Nato karogu bet re nav . te nu shajaa mirklii es zaudeeju ticamiibas momentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 prjaniki paliek pranjiki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippucis Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 vo vo . a tu vispaar zini kas ir pranjiki vai tikai tapat uz dullo spiedi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 (edited) AAA kaa es tevi apraushu ......Karogs jau bija pacelts , tieshi tajaa dienaa kad Latviju uznjeema NATO , proti , 2. apriilii....Un karogs tieshi bija pacelts virs Latvijas prez. pils , tieshi blakus Latvijas karogam...Kaapeec nonjeema nezinu.... Kaa es zinu-man , tieshi , ar klasi bija ekskursija.... BTW. Jaa NATO RLz , kautvai taapeec ,ka tas mus tikai attaalinaas no trakaas , debiilaas , stulbaas , kretiineejoshaas krievijas.... Edited April 15, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 hipij tu SMIRDI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts