hyipzws Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Caw meicas ka ta šodien klajas?Nu tad ta man vakar viens pateica ka ir kautkas taads kaa seks kas visiem esot, a man arii vinju vajag, jums arii ir? Tad jau keršos pie lietas: Mani Sauc Aivars 12Gadi es jau zinu ka ten šaja foruma ir pilns ar meitenem kam vajag mani. Vajag man ari to seksu Es jau zinu ka es jums visam baigais saldais esot ta man teica icon_rolleyes.gif A kur varam to seksu sarunat tad? Man vajag nakošpirmdien tad brivaks varu aiziet pakal dzivoju dobele gan jau ka jus ari dzivojat dobele taka liela problema nebus , Nezinu vai ta taisniba bet teica man ka lai to dabutu ir jaberzejas ar pakalam kopa ta un jakauc , taka vilki un jaadras kaa vaverem riteni. Nu gan jau man samuldeja atkal Bet nu nezinu! Ja vini leti ir tad es vel 2gribetu panemt cerams ar 2.8ls Pietiks par abiem,vairak man nav pašlaik Taka zinu jau ka bus man loti daudzas vestules tad atbildešu uz tam kuras bus pirmas atsutitas. Gaidu atbildi man ir iekš inbox.lv tas pasts sutat uz turieni www.inbox.lv un tad jau atbildešu visam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Vai nu puisis ir dzeris un nerubijis ko raxtijis,vai arii centies debilu joku izspelet,kursh manis prat nu toch nava izdevies! Butu labak ar Beffy pakonsultejeis pirms mums ko tadu raxti Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 īstā vieta kur meklēt meiteni, no šiem 5k reģistriem 99,99999999999999999998 % ir džeks, nevis meiča! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shashlikk Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 īstā vieta kur meklēt meiteni, no šiem 5k reģistriem 99,99999999999999999998 % ir džeks, nevis meiča! pekritu neesmu redzejis nevienu meichu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 iedosiem viņam nedēļu laika izgulēt dzērumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts