Who.mE? Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Pēc worma pamācības: http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=3126&st=0 taisīju amxx serveri.. vietiņa kur ir: hlds servera instalēšana hlds updatetool ir konsoles rīks, tāpēc, lai varētu ieinstalēt hlds, nāksies lietot konsoli. Attiecīgi jāizdara pāris darbības: * Spiežam pogu Start -> Run * ierakstām tur cmd * atvērsies melns logs ( <<<< KONSOLE >>>> ) * ja ieinstālētais hldsupdatetool atrodas uz cita diska, tad ierakstām cd X: (kur X ir diska burts) * ierakstām tur cd C:\mansserveris (aizvietojam ar mūsu instalācijas direktoriju) * ierakstām: hldsupdatetool.exe blah blah vietā var ierakstīt jebko, jo pirmajā lietošanas reizē hldsupdatetool tikai atjaunos sevi no steampowered saites. * laižam vēlreiz hldsupdatetool, šoreiz sekojošā veidā: hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir . -retry * aizejam mierīgi paēst & paskatīties televizoru, šis process būs ILGS Teorētiski šo darbību izpildes rezultātā vajadzētu iegūt svaigu hlds servera instalāciju. Ja hldsupdatetool pa vidam izmet kādu kļūdu, tad to vajag vienkārši palaist vēlreiz un tas turpinās instalēt serveri no tās vietas, kur tas pabeidza. --- Skatīt skrīnā (pievienots zemāk). Ko esmu izdarījis nepareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ko tu tur pisies, http://baltgames.lv/v2/features/2559/ izdari kā te teikts un viss strādās un būs daudz ātrāk un vieglāk. jeb arī pameklē trakeros cs 16.server (daudz tādu ira) iesaku meklēt www.thepiratebay.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
4eBr1kS Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ja es arii to pashu saku ko teica Who.mE? labais ka tu teici pa baltgames.lv bet es nesaprotu rus ? ! ?! man vaiga lat pamaciibu ! SRYY ja kads zina lat pamaciibu tad ludzu mans skype niks = rooboo6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 man arī bija tāda problēma, kad mēģināju instalēt citā direktorijā, mēģini instalēt C diskā, viss būs kārtībā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now