Brown^ Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Tur noteikti būs kaut kāda dalīšanās. Nezinu vai gluži kā mediji stāsta, ka Ukraina sadalīsies divās valstīs, tomēr ir skaidrs, ka daļa iedzīvotāju tomēr vēlas palikt siltajā Krievijas azotē, nevis tiekties uz Eiropu. Kad sapņo aizver acis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 (edited) Brown, aizej uzpīpē savu spaisu. Tu ne ar ko neesi labāks par viņu. Es zinu, es esmu labākais. Paldies Edited January 22, 2014 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 (edited) Tas kad vienreiz iepostoju par spaisu nenozīmē kad viņu velku katru dienu Tu gan esi visslabākais :* Edited January 22, 2014 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Rīt braucu uz Liepāju komandējumā, kādi normāli restorāni tur ir? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Ja paliec centrā, tad Piano - Promenādes viesnīcā - http://www.promenade.../en/restaurant/ Barons Bumbier`s t/c Kurzeme - http://www.baronsbumbiers.lv/ Upe - Viesnīcas Līva 1. stāvā http://www.restoransupe.lv/ Ja kko uz fikso, vai tā, tad House of food, Fontaine - http://www.fontainer...v/lv/steakhouse un tur pat arī ir Delisnack, kur garšīgus burgerus var dabūt. T/c Baata vēl ir Olīve, bet tas ir braucot ārā uz leišu pusi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Upe un Piano tātad, paldies... Abos ēdienkartes tīri OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 @ Piano katru piektdienas un sestdienas vakaru restorānā ir iespēja baudīt vakariņas čella un ģitāras skaņu pavadījumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Liepājā tikai 2vi cienīgi restorāni! Olīve, cenas draudzīgas, atmosfēra mājīga, ēdieni ļoti gardi! Un piano , vienīgi tur sālīts ceņiks... Vēl jau paliek vecais kapteinis, turpat centrā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Kapēc tikai tagad uzzinu par šo filmu http://www.youtube.com/watch?v=GMJ1c3qxOWc Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagnaR? Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Iesaku Liepaaja aiziet uz doka picu... es tur parasti eju. Leeti & ljoti garshiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 iebrauc statoil panem megačizburgeru nus atri leti un garšigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puuks Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Tad jau labāk tiešām Doka Pica, ja gribas pa lēto un garšīgi. Vienmēr ātri uztaisa visu un tīri normāli var paēst. Tāds burgeris ne dirsā ne galvā, pēc pusstundas tāpat jūti, ka ēst gribas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Te kautkur ir minēts kad viņam vajag lēti paēst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 brokastis @ klondaika. pusdienas @ piano. tīri jauki, ja neskaita klondaiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Kas tieši nepatika Klondaikā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 1. auksti kā ledusskapī 2. ēdiens diezgan viduvējs 3. dat anoying music Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Mjā, es ar Klondaikā pirms pāris gadiem pasūtīju silto ēdienu, kaut kādu texmex brīnumu, kuru man atnesa tik pat kā aukstu... Pasēdēt un iedzert tur var tīri ok, bet ēdiens gan sūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Es sapratu, ka nebūs labi, kad ieraudzīju alkometru pie sienas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Es sapratu, ka nebūs labi, kad ieraudzīju alkometru pie sienas Goodija bildi ar promiļu skaitu blakus neredzēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Goodija bildi ar promiļu skaitu blakus neredzēji? Zelta rāmī ar svecēm apkārt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 1. auksti kā ledusskapī 2. ēdiens diezgan viduvējs 3. dat anoying music Ok, paldies par atbildi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Kurš dodas uz Liepāju 31.01.14-2.02.14 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 (edited) Demo ir sadalīti uz f2p un PSplus only. tapec ir jalieto ps3 un fuck the ps4, labak normalu kompi iekjert par to naudu, protams nodzert to naudu ir prestižāk virtuaalie gign pachota punkti naaktu klaat(screen included ar naudu un seju pec 400 notereshanas). Edited January 24, 2014 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Tad jau labāk tiešām Doka Pica, ja gribas pa lēto un garšīgi. Vienmēr ātri uztaisa visu un tīri normāli var paēst. Tāds burgeris ne dirsā ne galvā, pēc pusstundas tāpat jūti, ka ēst gribas. Man gan liekas, ka Doka Pica sūkā olas. Gaļa jā, daudz un ēdama, cenas draudzīgas, salāti pretīgi, friškas pretīgi. Ekonomiskais variants diezgan labs. Jūrnieku centru ieteiktu. Gan garšīgi, gan nav pārāk dārgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 turkebabs labs, pa 12 eiro sanak max max max 2 cilvekiem rimiiti valentiins pa leeto, 0.7 12 eiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now