Brown^ Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 mdē runājot par dzeršanu, nelietošu vairāk vispār sliktas pēdējās atmiņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Kādam varbūt interesē Dead Space Pack? Iekšā ir gan pirmā, gan otrā daļa? Kopā steam storā cena ir 40 euro. Interesents varbūt var ko piedāvāt?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Pakāst 5 simtus? Nevarēju ar jums nepadalīties: Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 this is some serious shit LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) aa nu es beidzot majas es hujeju, aa nu es ievilkos 9 no rita majas 6dien uz 2-3h un atkal prom dzivs es esmu, viss kaa peec plana, nevajadzeja vilkties ame uz majam, pietiktu arii tev vispar daudz ko varetu izstastit, bet baigais besis sobriid, iesu beidzot pagulet. Edited June 4, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Laba diena! Painteresēšos šeit, jo nevaru sazvanīt ģimenes ārstu, mby te ir kāds zinošāks. Par cik ar slimības lapām esmu uz " jūs ", man ir sekojošs jautājums - vai ārsts izraksta zīmes par atpakaļejošu datumu? Vnk lieta tāda, ka man 6dien vajadzēja būt darbā, bet es biju galīgi slims, līdz ar to uz darbu neaizgāju. Sestdienās, protams, ģimenes ārsts nepieņem, līdz ar to zīmes man nav. Darbā būs jāraksta paskaidrojums vai arī var sazīmēt zīmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Atkarīgs no ārsta, bet parasti tu jau nevari saņemt to slimības lapu "laicīgi" jo tas būtu pārāk obvious. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) Nu jā, kaut kā tizli sanāk. Noteikti neesmu pirmais tāds gadījums, tāpēc interesējos kā tas viss notiek. EDIT: Viss čiki, lapa nokārtota. Edited June 4, 2012 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Man ģimenes ārsts bez problēmām visu deva, jo slimoju es reizi divos gados. Vispār ja neesi labās attiecībās tad labāk piezvanīt tam ārstam dienā kad saslimsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 kad gigns plāno bliezt augšā mītu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 kad gigns plāno bliezt augšā mītu? Droši, ka agrākais jūlija vidus - augusta beigas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Dzeru alu skatos KARALIENES ELIZABETES SUDRABA KAZU JUBELEJAS BALLITI pa LTV1 super pasakums , un vnk chilloju 1dien esmu Rigaaa, ja kas Ir laiks paris aliem Ar Larinu laizham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Dzeru alu skatos KARALIENES ELIZABETES SUDRABA KAZU JUBELEJAS BALLITI pa LTV1 super pasakums , un vnk chilloju 1dien esmu Rigaaa, ja kas Ir laiks paris aliem Ar Larinu laizham Sudraba kāzu jubileja vai dimanda jubileja valdīšanai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Dzeru alu skatos KARALIENES ELIZABETES SUDRABA KAZU JUBELEJAS BALLITI pa LTV1 super pasakums , un vnk chilloju 1dien esmu Rigaaa, ja kas Ir laiks paris aliem Ar Larinu laizham same shit, kads alus man tervetnieks:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 man aldara kads alus man tervetnieks:D Kvieshu nefiltreeetais Waziik ok ok ariii skaties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 jā koncis vienkārši super Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Kapec Latvijaa nevaretu shitaadus konchus uzrikot? PZDC prosta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Vaine es nozheloju ka neaizbraucu uz angliju stradat butu vismaz ticis uz sho grandiozo pasākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Dzeru alu skatos KARALIENES ELIZABETES SUDRABA KAZU JUBELEJAS BALLITI pa LTV1 super pasakums , un vnk chilloju 1dien esmu Rigaaa, ja kas Ir laiks paris aliem Ar Larinu laizham Dzeru alu skatos KARALIENES ELIZABETES SUDRABA KAZU JUBELEJAS BALLITI pa LTV1 super pasakums , un vnk chilloju 1dien esmu Rigaaa, ja kas Ir laiks paris aliem Ar Larinu laizham goooooooooood! Sazvončiks! Paķer līdzi wazjaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 goooooooooood! Sazvončiks! Paķer līdzi wazjaru. ar wazjaru iespejams majas laidishu bet tad man lidz tukumam vel da jaripo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) eltons johns gazh no katiem labi koncis uz beigam iet un tiesham ljoti izdevies pasakums, gan jau pec gadiem 150 latvija kas tads ari bus:D Edited June 4, 2012 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Kviešu Aldaris ^^, viens no retajiem garšīgiem Aldariem! BTW, ja nu kādam garšo melnais balzams vai brendijs, tad caur mani var dabūt par labām naudiņām. Info iekš p/z. *Sēžu mājās, gaidu atbildi no jurista, domāju uztaisīt tēju un iet uz kādām 2h vannā. Vakarā jāstrādā, žēl, bet tagad var atpūsties. {: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 (edited) bōōrings, ko labāk taisīt vēlajās pustdienās? Vistu ar rīsiem, or Kartupeļus ar siļķi? ēm iešāvas velviena doma prāta kartupeljus ar cūkas akniņu!? Edited June 5, 2012 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 bōōrings, ko labāk taisīt vēlajās pustdienās? Vistu ar rīsiem, or Kartupeļus ar siļķi? ēm iešāvas velviena doma prāta kartupeljus ar cūkas akniņu!? Vārīti kartupeļi, biezpiens, marinēta siļķe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Pilnigi pasham silkji sagribeejaas Bet shodien jau paeedu ceptu mencu un cuukas iesminju ar riisiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now