Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Nu es nezinu, uzspiežot ''forgot pw'' ierakstu ka nezinu pw, iemetu saveu epastu, un aizpildu botcode, uzmetās: We couldn't find your email address. Please try again or select I don't know what email address I used.

Nezinu ka kāds var uzlauzt to visu, jo neesmu nekur metājies ar kontakt info.

ēpasts ir piesaistīts, epastā ieejot, nav nekādu ziņu ka būtu veiktas kādas izmaiņas.

man pirms mēneša uzlauza fake facebook profilu, ar visu epastu, epastam nebija samainītas paroles, bet facebook gan bija nomainīts pilnīgi viss, izskatijās ka tas viss sporta pēc. hakeriem pirms zsvetkiem garlaicīgi,

un par swedbank, es uz konta neturu vairāk kā dažus simtus eiro, jo swedbank uzticēties nevar, un viņiem būs vienalga vai esi apzagts dēļ viņu kļūdas vai hakeru vainas dēļ- 2x esmu to piedzīvojis, pat neatvainojās

Link to comment
Share on other sites

Nopirku steamā 'hurtworld', paspēlēju 2h max, pagāja nedēļa un izdomāju pamēģināt refund. Uzrakstīju, pagāja 1h un viss pasākums tika apstiprināts. Pēc 7 dienām steam kontā ieripo atpakaļ tā pati summa, pa cik iegādājos spēli. :) Refund sistēma strādā, check.

Link to comment
Share on other sites

Uhh, ziemassveetki ir veiksmiigi pardziivoti.

Sanjemu davanaa ipad pro 128 gb, wi-fi, gribu tikt no taa valja, kaa domaajat pa cik vareetu to pardod, un jautaajums par garantij, sho ipadu sanjeemu no arzemeem, bet cik saprotu, tad garnatija ir starptautiska un nekadi cheki utt, nav vajadzigi ?

Edited by uyinaators
Link to comment
Share on other sites

(!!!)

Vai kādam ir zināms, kur šodien vai rīt (3. janvārī) var aiznest portatīvo datoru, lai dabūtu ārā no cietā diska failus?

Datoru nevar ieslēgt ("We couldn`t complete the updates. Undoing changes. Don`t turn off your computer"). Nevar palaist arī ar safe mode.

Cik tas ir sarežģīti un, kur to brīvdienā varētu ātri izdarīt?

Būšu ļoti pateicīgs par ieteikumiem.

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...