Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Es tak akstijos... Uz tadam, kas uz naudas bazes paver kaajas, pat isti necelas. Nekada prieka ja nav japierada sevi, un protams preteji. Un ari ne :cool: tadas, kas iedomajusas ko sevi! Visapkart to vaļīgo pilns, bet tieši man kompanija principa npagadas, svesas gan uj ku daudz redzetas.

Link to comment
Share on other sites

tiem, kam ir amd videokartes un uzlikts crimson draiveris, silti ieteiktu sekot līdzi temperatūrām un fan speed. citām gpu ventilatori nepielāgojas slodzei un daudziem nodegušas videokartes.

tam viegli sekot līdzi var ar šo programmu: http://gaming.msi.co...res/afterburner

edits: šis viss ir fake. nezinu gan kam tas bija izdevīgi.

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Lol, kādam ir riktīgi sūdīgi palicis spēlējot spēles, lol? Nopirku Dayz domādams forša spēle, paspēlēju 15min un jūtos tik pohains un galva reibst. Vienkārši watafak. Būs jāpamēģina google ieteikumi un nomainīt daži settingi.

Edited by Zorg`s
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Headbob ir ON defaultā, to parasti izslēdzu pirmo, gan standalone gan arī modā.

Pēdējā gada laikā kādas 5x esmu spēlējis standalone, man parasti vajag 2-3 mēn lai aizmirstu cik liels sūds tā spēle ir, uzspēlēju stundu+ un aizmirstu atkal uz pāris mēn.. :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ātrais jautājums kādam umņikam - bija win7, bija videokartes draiveris. Updeitoju uz win10, draiverim neko nedarīju. Updeitoju draiveri ķipa priekš win10, sāk visādus errorus mest. Izdzēsu draiveri. Tagad kačāt nost to pašu, kas bija, priekš win7, vai to pašu, kas bija, tikai priekš win10 ?

Edit: Man vispār pēdējo pus gadu rādīja, ka updeiti ir pieejami, bet ar to GeForce experience pisās kkas, rādīja, ka nevar sakonektēties ar hujzinko, tagad aiz neko darīt izdomāju pačakarēties gar viņu. Te nu bija.

Edited by xZbits
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...