Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Atklāta viņa ir 2009 vai 2007 gadā, neatceros, un viņu tikai uz augiem un pelēm testēja. 2 gadus atpakaļ čalis pats sev ielaida viņu, un kopš tā laika neslimo un jūtas lieliski, kā viņš pats saka.

Edited by xZbits
Link to comment
Share on other sites

Atklāta viņa ir 2009 vai 2007 gadā, neatceros, un līdz tam viņu tikai uz augiem un pelēm testēja. 2 gadus atpakaļ čalis pats sev ielaida viņu, un kopš tā laika neslimo un jūtas lieliski, kā viņš pats saka.

Iešpricēt Goodmenam lai nevar vairs piedzerties.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

majas jau kadu laicinju stav goclever terra 101 planshete, bet vina nokaras pie ieslegshanas... atveras tas logs go clever n shit logo un talak nekas neiet! Ko tada gadijuma varetu darit? Mest miskaste vai parinstalet to softu? Nav ne jausmas ka tas daras...

meiginat sho variantu? http://www.goclever....&aia=248&ail=30 ?

edit: jap, tas variants palidzeja :)

Edited by piedirsas
Link to comment
Share on other sites

Kāds šejienietis vai kāda paziņa ir veicis acu lāzerkorekciju ? Ja jā, tad vai ir kādi vērā ņemami mīnusi tam ?

Sliktas atsauksmes tā īsti neredzu, visādus blakusefektus esmu atradis, bet lielākā daļa no tiem ir īslaicīgi, vai pazūd pus gada laikā. Vienīgie, kas kkādu sūdu par to var pateikt, ir cilvēki, kuri viņu negrib vai nevar atļauties uztaisīt. Taisos gulties zem lāzerīša, bet pēdējā brīža mīzaks rauj.

Link to comment
Share on other sites

Taisiju nedaudz vairāk, kā pirms gada pie Lūkina, pēc operācijas nekādu problēmu nebija, bet diez gan ātri jau atkal sāka pasliktināties redze vienai acij, takā sanāk pavadīt daudz laika (daudz par daudz) pie datora, un ar acu atputināšanu haltūreju, tad nekāds lielais pārsteigums tas laikam nav.

Link to comment
Share on other sites

Cik dzirdēts, redzi ievērojami uzlabo šī operācija, baigo risku arī nav. No otras puses, casham arī savs points - kamēr redze nav kaut cik stabilizējusies, tikmēr jārēķinās, ka pēc laika varētu atkal būt nepieciešama šāda padarīšana.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...